Gå til sidens hovedinnhold

Exit for David Nugent?

David Nugent kan være ferdig i Portsmouth bare to måneder etter at han kom til klubben.

Manager Harry Redknapp innrømmer at han er rede og villig til å selge Nugent dersom det betyr at en ny spiss kan komme til Fratton Park. Nugent ble hentet til Portsmouth fra Preston for seks millioner pund i sommer.

Den tidligere U21-landslagsspilleren scoret sitt første mål for klubben da Portsmouth vant 3-0 over Leeds i ligacupen tirsdag kveld, men etter kampen gjorde Redknapp det klart at Nugent kan være på vei ut før overgangsvinduet stenger på fredag.

Derby ser ut til å være det mest aktuelle stoppestedet for Nugent, der han igjen kan komme til å samarbeide med sin tidligere sjef i Preston, Billy Davies.

- Du er alltid på utkikk etter å forsterke laget, og det kommer helt an på hvem som er tilgjengelig. Hvis det dukket opp en fantastisk mulighet, og jeg ville bli nødt til å selge noen, så gjelder det å finne noen du kan selge, sier Redknapp til SkySports.

Han legger ikke skjul på at Derby sikler på Nugent.

- Hans gamle manager liker ham. Vi får vente og se. Det er opp til David, egentlig, sier Redknapp.

Redknapp bekrefter at dersom det blir aktuelt å selge, så skal erstatteren være et stort navn. Men han avviser at Nicolas Anelka kan være et alternativ.

- Det tviler jeg på. Jeg liker Anelka, men det tviler jeg sterkt på, sier Redknapp.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis