Nettavisens nyhetsredaksjon er bemannet døgnet rundt hele året, og vi gjør vårt ytterste for å gi leserne de siste nyhetene først på nett.

Prøv gratis!
Flere tusen lesere har også meldt seg på vår sms-varslingstjeneste for å være sikre på at de ikke går glipp av de viktigste nyhetene når de er borte fra pc-en. Nå tilbyr vi sms-tjenesten gratis i en hel måned til nye brukere.

Du starter tjenesten ved å sende NYHET START til 1930.

Du vil da få i snitt 4-5 meldinger i uken. Gratistilbudet varer i én måned fra du melder deg på. Dersom du ikke ønsker å fortsette å få sms-meldinger etter prøveperioden, kan du melde deg av ved å sende NYHET STOPP til 1930 (nyhetsvarslingen koster 4 kroner per mottatte nyhetsmelding etter prøveperioden).

Du kan også melde deg på og av sms-tjenesten ved å gå til mobil.nettavisen.no på mobilen og klikke deg inn på «min mobil».

Eksempel på nyhetsvarsel: «Kjell Magne Bondevik og flere andre tidligere stortingspolitikere ble mandag anmeldt til Økokrim i pensjonssaken. Les mer på wap.nettavisen.no».

Sport, økonomi og sladder
Vi har også mange abonnenter på sportsvarslingene, Side2s Sladdervarsel og økonominyhetene fra NA24. Disse varslingene har vi ikke gratistilbud på nå.

Som abonnent på sportsvarslingene må du regne med et høyere antall sms-varslinger, så her har vi satt prisen ned til kun 2 kroner per melding.

Send SPORT START til 1930 for å melde deg på.

Sladdervarsel: Send SLADDER START til 1930 (kr 4 per melding).

Økonomivarsel: Send NA24 START til 1930 (kr 4 per melding).

Meld deg av tjenestene ved å bytte ut START med STOPP i meldingen til 1930.

Klikk her for å lese om Nettavisens wap-tjeneste wap.nettavisen.no.