Gå til sidens hovedinnhold

Fabregas: - Det er helt absurd

Stjernen er lei alle spekulasjonene.

Barcelonas Francesc Fabregas er én av de spilleren det har vært mest snakk under sommerens overgangsvindu så langt.

Den tekniske offensive midtbanemannen har blitt koblet til både Manchester United, Manchester City og Arsenal.

Fabregas fikk sitt store gjennombrudd i nettopp Arsenal og spilte for klubben i perioden 2003 til 2011, før han returnerte til moderklubben i Spania.

- Jeg trives
Siden overgangen tilbake til Barcelona har 26-åringen fått en litt annen rolle en han var vant til i England, men Fabregas har likevel gjort sine saker bra.

I 2011/12-sesongen spilte han totalt 48 kamper og scoret 15 mål. I den nylig avsluttede sesongen ble det 48 kamper og 14 mål. Masse assists har det også blitt.

Men til tross for at spanjolen klarer seg fint i den katalanske storklubben, kommer det altså stadig nye spekulasjoner rundt spillerens framtid.

Skal man tro 26-åringen selv, så er alle ryktene rundt en overgang bare tull og tøys.

- Jeg har alltid sagt at jeg trives i Barcelona. De som sier at jeg skal bort kjenner meg ikke, og har aldri snakket med verken meg eller min agent, sier Fabregas ifølge Marca.

- Agenten min vet også veldig godt at han ikke får lov til å snakke om min framtid med andre personer, fortsetter midtbanespilleren.

- Helt absurd
Det har tidligere blitt spekulert i at Fabregas ville vurdere en overgang til gamleklubben Arsenal, om et konkret tilbud skulle komme, men avviser nå alle spekulasjoner.

- Jeg er en veldig privat person, og liker ikke å snakke om slikt. Ikke en gang med familien. Om noen sier at jeg vil et annet sted enn Barca, så er det helt absurd, sier han.

Fabregas er for tiden på samling med det spanske landslaget, som forbereder seg til sommerens Confederations Cup i Brasil.

Spanjolene spiller i gruppe med Uruguay, Tahiti, og Nigeria. I den andre gruppen av turneringen spiller Brasil, Japan, Mexico og Italia.

Første kamp i Confederations Cup spilles 15. juni, altså lørdag denne uken.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken