Gå til sidens hovedinnhold

Fabregas smigret av Real-interesse

Arsenals midtbanekomet Cesc Fabregas er smigret over at Real Madrid viser interesse.

Spanjolen har spilt 35 kamper for Arsenal denne sesongen, og godt nok til at Real Madrid ifølge spansk presse skal være interessert i å hente 18-åringen tilbake til hjemlandet.

- Det gjør meg stolt og glad at et lag som Real Madrid er interessert i meg, sier Cesc Fabregas til Marca.

Han har imidlertid ikke fått noen henvendelser fra storklubben. Arsenal og Real Madrid møtes til uka i returkampen i åttedelsfinalen i Champions League. Fabregas var blant banens beste spillere da Arsenal vant den første kampen 1-0.

Han leverte også en god kamp da han i midtuka debuterte for det spanske A-landslaget i 3-2-seieren over Elfenbenskysten.

- Det har skjedd mye positivt for min del de siste ukene, men alt som teller er Arsenal. Det er nok av tid til å snakke om andre ting senere. Real er vår motstander og jeg håper vi kan slå dem ut. Men jeg kan heller ikke benekte at det er et fantastisk lag med noen utrolige spillere, sier Fabregas ifølge Reuters.

En gang i løpet av de neste sesongen kommer han til å reise tilbake til Spania.

- Hvis det ikke skjer neste sesong, så vil det skje i en annen sesong, for jeg vil spille i den spanske ligaen en dag. Selv om jeg trives i England, er det ikke mitt hjemland, poengterer 18-åringen.

Reklame

Nå er det salg på våre grillfavoritter

Kommentarer til denne saken