Gå til sidens hovedinnhold

- Fabregas vil dra til Manchester United

Hvis klubbene kommer til enighet om pris.

Mye har blitt skrevet og sagt om Cesc Fabregas og en potensiell overgang til Manchester United de siste ukene.

Tidligere mandag ble det også kjent at United har lagt inn et forbedret bud på spilleren på snaut 30 millioner pund, etter å ha fått avslag på det første.

Barcelona «vil» selge
Kaveh Solhekol, som oppdaterer Sky Sports' seere med det siste på overgangsfronten, er klar på at det kun er enighet om pris, og personlige betingelser som gjenstår før Fabregas kan ikle seg United-drakten.

- Hvis Barcelona ikke hadde ønsket å selge ham, ville de ha fortalt dette til Manchester United etter det første budet, og ville kommet med en uttalelse der de hadde sagt at han ikke er til salgs for noen pris, sier Solhekol på Sky Sports formiddagssending.

- Det ser ut til at det eneste som gjenstår er at klubbene blir enige om en pris, og at Fabregas kommer til enighet om sine personlige betingelser. Hvis United får akseptert et bud, vil Fabregas dra til Manchester United, fortsetter Sky Sports-journalisten.

Under press
Det får trolig United-fansen til å hoppe av glede, etter at de måtte se Thiago Alcantara dra til Bayern München tidligere denne måneden.

Manager David Moyes er allerede under et stort press fra deler av supportergrupperingene, og tenker nok at en storfisk som Fabregas vil få de tidlige kritikerne til å roe seg.

Litt lenger sør i England vil nok Arsenal-supporterne på sin side reagere med vantro, etter at Fabregas tidligere har sagt at han bare kunne tenke en retur til Arsenal dersom han skulle komme tilbake til balløya.

NB! Mandag ettermiddag melder spanske Sport at Barcelona allerede har avvist bud nummer to fra United.

Se innslaget fra Sky Sports her!

HTML EMBED
Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai

Kommentarer til denne saken