Gå til sidens hovedinnhold

Falcao klar for Monaco

Har skrevet under på en femårskontrakt.

På klubbens egen hjemmeside bekrefter Monaco at de har sikret seg superspissen Radamel Falcao (27).

«AS Monaco FC har gleden av å kunngjøre at vi har inngått en avtale med Atletico Madrid og spilleren Radamel Falcao for en overgang til Monaco» skriver klubben i en pressmelding.

Falcao skal ha skrevet under en femårskontrakt.

Dmitry Rybolovlev, president i AS Monaco, er naturligvis glad for at ting gikk i orden.

- Vi er svært fornøyd med at Radamel Falcao har valgt utfordringen med AS Monaco FC i fremtiden. Det er en ære for oss å ha en av de beste spillerne i verden, og vi er sikre på at han skal hjelpe klubben tilbake til der vi hører hjemme, sier han.

Radamel Falcao har i løpet av de siste sesongene etablert seg som en av verdens desidert beste spisser i fotballverdenen.

Mannen fra Colombia har bøttet inn mål for både Porto og Atlético Madrid, og det har denne sommeren vært store forventninger til at spissen ville ta et steg videre.

Chelsea, Manchester City og Real Madrid har blitt nevnt som mulige destinasjoner, men nå ender han altså opp i den franske kystklubben.

Monaco, som eies av styrtrike Dimitrij Rybolovlijev, skal ifølge Marca ha betalt rundt 45 millioner euro for å sikre seg verdensstjernen. Det har også blitt skrevet at overgangssummen skulle ligge på nærmere 60 millioner euro. Foreløpig er ingenting bekreftet.

Tidligere har den styrtrike russeren hentet inn stjerner som James Rodriguez, Joao Moutinho og Ricardo Carvalho til klubben.

Ifølge AS skal Falcaos-kontrakten være verdt svimlende 14 millioner euro per sesong. I norske kroner lyder årslønnen på 106 millioner.

Colombianeren med kallenavnet «tigeren» har vært Atléticos toppscorer de siste to sesongene. I år har han hjulpet laget til å nå gruppespillet i neste sesongs mesterliga, og det har storklubber i en rekke ligaer lagt merke til.

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å kunne vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P.S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken