Gå til sidens hovedinnhold

Falkenberg fortsetter festen

Bare tre poeng er godt nok for Falkenberg som jager toppen i Superettan. Les dagens oddstips.

Sportspills meny søndag:
Eksperten: Spill Nettavisens populære andelslag
Tippetips: Slaget i Drammen
Oddstips: Sandnes Ulf med tre strake på hjemmebane
V65 Sørlandet: Jackpot i sør
V4 Vaggeryd: Pengene renner inn fra Sverige
V64 Jägersro: Søndag spiller vi galopp

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

langoddsen i dag finner vi blant annet Tippeligaen, Adeccoligaen, Oddsen-Ligaen, norsk 3.divisjon, tysk Bundesliga, fransk Ligue 1, belgisk Pro League, finsk Veikkausliiga og dansk Superliga.

Les Sportspill på mobilen!

Dagens langskudd
HamKam - Hødd B 3.65
HamKam fikk endelig en trepoenger igjen etter at de slo Stabæk hele 5-1 borte sist. Hadde ikke vunnet på fire kamper før det og har nå 1-1-3 på de fem siste. Innehar den siste play-off plassen som nummer seks på tabellen med 8-3-6 totalt. Står med 4-3-1 på Briskeby, hvor deres eneste tap kom i forrige hjemmekamp mot Mjøndalen.

Etter en sterk sesongåpning har Hødd falt av med kun en seier på de syv siste. Ligger nå på 7.plass med 8-3-6 totalt. Resultatene har variert voldsomt i år, noe 0-2 tapet hjemme mot Vard og 2-0 seieren over Sandefjord borte bevitner. Har ukarakteristisk nok plukket mer poeng borte, 4-3-2, enn hjemme med 4-0-4. Har mistet viktige Pål Andre Helland til RBK.

Dagens oppgjør er mellom to ustabile lag, og selv om HamKam er favoritter tror vi det kan svinge begge veier.

Dagens avslag
Kristiansund BK - Mjøndalen H 1.65
Kristiansund åpnet høstsesongen med å tape hjemme mot Stabæk, men kom seg raskt tilbake på vinnersporet med 3-2 seieren over Elverum borte sist. Har vært den store overraskelsen i ligaen og ligger på 2.plass. Mjøndalen spilte 2-2 hjemme mot Strømmen sist, men slo HamKam i forrigebortekamp. Hjemmelaget er favoritter, men vi utelukker ikke at Mjøndalen kan ta poeng.

Dagens spill
Ljungskile - Falkenberg
Ljungskile vant 1-0 over Hammarby (7.) sist og fikk dermed brutt tapsrekken på tre kamper. Startet sesongen godt og lå på øvre halvdel, men siden juni har det gått tråere med 2-0-6, og laget har falt ned på 10.plassen med 7-1-9 totalt. Tapte hjemme mot Värnamo i forrige hjemmekamp og står med 4-1-3 på Skarsjövallen, hvor samtlige seiere er tatt mot lag fra nedre halvdel. Er et av seriens gjerrigste med kun fem baklengs på hjemmebane, men det gjelder fremover også med ni nettkjenninger.

Falkenberg (2.) vant 2-0 hjemme over Örgryte (15.) i forrige runde og henger ennå på serieleder Örebro som har tre poengs ledelse. Laget har plukket jevnt med poeng i hele år og har 11-3-3 totalt, med gode 5-2-1 på bortebane. Er seriens mestscorende lag med 35 nettkjenninger totalt, som gir et snitt på 2 mål per kamp. Forrige bortekamp endte 2-2 mot Östersunds FK (12.), men de stod med tre strake seiere på bortebane før det, mot Jönköpings Södra (14.), Varberg (9.) og Ängelholm (8.). Dan Keat (m) er ute med skade.

Ljungskile fikk en opptur mot Hammarby, men sliter som regel mot lag fra øvre halvdel. Falkenberg har vist god form i hele år, og slo dagens motstander i det omvendte oppgjøret i april. Vi tror målkåte Falkenberg blir hakket for vasse for Ljungskile, og går for borteseier.

Spillet må kombineres.

162. Kuopio PS - MyPa
KuPS (7.) spilte 1-1 hjemme mot HJK (2.) sist og har ikke bedre enn 1-1-2 på de fem siste. Har delt poeng med HJK på bortebane i år også, men har helt klart sin styrke hjemme på Savon Sanomat Areena hvor de står med 5-2-2. Og hvis man ser på de fem siste på Savon står laget med 3-1-1, hvor de blant annet har slått Jaro (3.) og VPS (4.). Får tilbake to sentrale spillere til dagens kamp; Rami Hakanpää (f) og ligaens toppscorer Ilja Venäläine (a) er spilleklare.

MyPA vant 3-0 borte over tabeljumbo JJK sist og klatrer dermed opp til 5.plassen med 9-2-10 totalt. Tapte derimot forrige hjemmekamp mot RoPS (9.) og har 2-0-3 på de fem siste. Har hentet brorparten av poengene sine hjemme (7-0-4), og har ikke bedre enn 2-2-6 borte, hvor de stod med fire strake tap før JJK kampen. Emerik Grönroos (m), Antti Koskinen(f) og Joni Vuorinen(f) er ute med skade.

Det omvendte oppgjøret i juni endte med 2-0 seier til MyPA, men det var i følge kamprapportene en jevnspilt kamp som ble avgjort med to mål fem minutter før slutt. KuPS leverte en god forestilling mot HJK sist, men måtte nøye seg med ett poeng. Er bedre rustet til dagens oppgjør med blant annet toppscorer Venäläine tilbake, og vi tror de får sin revansje mot MyPa som sliter på bortebane.

Spilleforslag 2 søndag (spillestopp kl 14.55)
162. Kuopio PS – MyPa 2.20 2.95 2.60
177. Ljungskile - Falkenberg 2.65 3.05 2.10

Total odds 4.62

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Kommentarer til denne saken