Gå til sidens hovedinnhold

Familie på fem funnet drept

En mor og hennes fire barn ble funnet drept i en bolig tidlig mandag.

Politiet i Iowa City i USA fikk et tips fra en anonym person om at de måtte rykke ut til en adresse tidlig mandag morgen lokal tid.

Politiet ble møtt med en ulåst dør på den gitte adressen, og da de tok seg inn i huset, fant de en kvinne og fire barn drept.

Faren til de drepte barna og ektemannen til den drepte kvinnen, Steven Sueppel, var ikke til stede på åstedet og familiens minivan var borte.

- Omkom i bilulykke
Politiet utstedte dermed en etterlysning på bilen og ektemannen, men kort tid etter fikk de melding om at ektemannen kan ha omkommet i en bilulykke.

Dette skyldes at politiet fant en utbrent bil som passet til beskrivelsen til den etterlyste minivanen, men de har ennå ikke klart å identifisere den omkomne personen.

De første meldingene tyder på at de drepte i huset var blitt skutt, men dette er ikke bekreftet.

- Jeg er ikke sikker på om det ble brukt skytevåpen. Ingen har meldt om skyting, sier politisersjant Troy Kelsay ved politiet i Iowa City til The Journal Gazette.

Tltalt for svindel
Den tidligere visebankdirektøren Steven Sueppel (42) sto tiltalt for å ha svindlet til seg en halv million dollar fra banken hvor han jobbet. Rettssaken skulle starte i april, og Sueppel var løslatt mot kausjon på 250,000 dollar.

- Jeg var svært glad i Steve og hans familie. Dette er både en profesjonell og en personlig tragedie for en rekke mennesker, sier advokaten til Sueppel, Leon Spies, til avisen.

Reklame

Kurs: Slik handler du Bitcoin