Gå til sidens hovedinnhold

Fant 14,6 mill. på loftet

Far og datter fant en gammel ferdigutfylt Lotto-kupong på loftet.

Lørdag kveld etterlyste Norsk Tipping vinneren av 14,6 millioner kroner. Lottorekka som hadde gått inn med kjempegevinsten var spilt uregistrert, og vinneren måtte derfor selv sjekke sin kupong for å sikre seg premien.

Søndag meldte de heldige vinnerne seg. En far i 50-årene og en datter i 20-årene er nå 14,6 millioner kroner rikere. Tallrekka hadde de to funnet på en gammel ferdigutfylt Lotto-kupong de hadde funnet på loftet.

Vinnerrekka hadde blitt levert inn til Bunnpris Lysaker AS 12. mai.

- Datteren fortalte at de den dagen hadde ryddet på loftet. Der fant de blant annet en gammel utfylt Lotto-kuppong som de bestemte seg for å levere inn, sier informasjonsrådgiver Pål Enger i Norsk Tipping til Nettavisen søndag.

Nettavisens kunnskapsquiz: Vinn en iPod - hver dag!

Så Grand Prix
Da den gamle loftsrekka ble gullrekka lørdag, var far og datter opptatt med Melodi Grand Prix. Da de så at Norsk Tipping etterlyste vinneren søndag morgen, sjekket de kvitteringen.

- Jeg snakket med datteren. De er selvfølgelig i syvende himmel, men tør ikke helt tro at de har vunnet før pengene er på konto. Det vil jo ta noen dager, sier Enger.

Pengene skal de bruke til å slette gjeld og kjøpe hus. I dag leier de på Lysaker. Nå kan de snart begynne å titte på millionvillaene som det finnes mange av i området.

Flere hadde håp
Flere personer kontaktet søndag Norsk Tipping og fortalte at de hadde mistet kvitteringen søndag.

Les egen sak: Far og datter vant millioner

Alle disse kan nå være trygge på at de ikke har rotet vekk millioner.

Reklame

Vårens kuleste sneakers til herre

Kommentarer til denne saken