Gå til sidens hovedinnhold

Fant barnelik hos politiker

Fire nye barnelik ryster India.

Indisk politi har funnet likene til fire unge barn i en ubrukt lagerbygning. Politiet oppdaget de forråtnede barnelikene i delstaten Punjab nord i India, og tror likene tilhører fire barn som forsvant i november, melder AP.

Lageret tilhører Jagmeet Singh Brar, et tidligere parlamentsmedlem fra Kongresspartiet, som sitter med regjeringsmakten i India.

Stengt
Han nekter for kjennskap til funnet. Politikeren sier han leide lageret for 15 år siden, og at det har vært stengt de siste fem årene på grunn av konjunkturnedgang.

Tirsdag første lukten av de halvbrente likene til to gutter og to jenter politiet til et lagerbygg i utkanten av byen Muktsar. Byen ligger omkring 190 kilometer sørvest for Amritsar, hovedstaden i Punjap.

Fattige
Oppdagelsen sent tirsdag kom samtidig som drapene på 17 barn og kvinner i en forstad til New Dehli fortsatt opprører landet. Likrester av de 17 ble funnet i overvannsledninger i den rike forstaden for omkring to uker siden.

Nesten alle ofrene kom fra familiene til fattige familier som bor i en slum i nærheten. Slektningene deres har klaget over at politiet gjentatte ganger har oversett deres advarsler om at folk forsvant.

Reklame

Derfor er den norske ladekabelen så genial