Den lille gutten ble funnet i live i et nabolag nordøst for den velkjente Las Vegas Strip, melder nyhetsbyrået AP.

Talsmann for politiet i Las Vegas, Jay Rivera, sier gutten ble funnet sent lørdag kveld, og at 6-åringen ser ut til å være i god fysisk form.

Narkogjeld
Det var onsdag Cole Puffinburger ble bortført fra sitt hjem i Las Vegas, Nevada. Tre personer skal ha vært forkledd som politimenn da de oppsøkte seksåringens hjem. De bandt så fast moren og hennes forlovede, og gjennomsøkte huset før de kidnappet den unge gutten da de ikke fant penger.

Politiet tror 6-åringen var offer for bestefarens, Clemens F. Tinnemeyer (51), narkogjeld.

- Tinnemeyer er involvert i omfattende narkosalg til en verdi av flere millioner dollar, sier Vincent Cannito i Las Vegas-politiet.

Bestefar arrestert
51-åringen ble arrestert sent fredag kveld ved Riverside i California, melder CNN. Tinnemeyer har vært meldt savnet siden september. Han forsvant først i mai, men kontaktet familien i august. Siden har ingen hørt fra ham før nå.

I en artikkel i The Las Vegas Review-Journal fredag siteres anonyme kilder på at et medlem i Coles familie skylder et meksikansk narkokartell mellom 8 og 20 millioner dollar. Denne slektningen skal ha drevet med hvitvasking av penger, og skal nå leve i skjul.

De tre kidnapperne skal være av latinamerikansk herkomst.