Gå til sidens hovedinnhold

Fant dop på trikken

Et narkotikafunn på trikken og en uheldig bilfører som tok strømmen var noen av sakene Oslo-politiet hadde å stri med det siste døgnet. Les politiloggen her.

(iOslo.no) Dette er noen utdrag fra Oslo-politiets egen logg tirsdag og natt til onsdag:

80 tabletter funnet på trikken
SENTRUM: En billettkontrollør på trikken fant i går kveld en pose som inneholdt cirka 80 tabletter. Politiet hentet stoffet, og skal følge opp saken videre.

Pågrepet for besittelse av narkotika
MAJORSTUA: En personbil ble stoppet for kontroll i Sørkedalsveien. Føreren, en mann i 60-årene, hadde ikke gyldig førerkort og det ble funnet narkotika i bilen. Mannen ble pågrepet for besittelse av narkotika. Det ble også funnet narkotika i leiligheten til mannen.

Røykutvikling i studenthjem
KIRKEVEIEN: Ved midnatt fikk politiet melding om røykutvikling i Ullevål studenthjem. Det viste seg at det var en kjele som hadde tatt fyr. Ventilasjonsanlegget måtte undersøkes av brannvesenet. En person pustet inn røyken, og ble kjørt til sykehus for sjekk.

Raserte storkiosk
SENTRUM: Knuste ruter og en rasert storkiosk møtte den ansatte som kom på jobb i dag tidlig. Innbruddstyvene har trolig kommet seg inn via en butikk ved siden av storkiosken. Trolig er verdier for 100 000 kroner smadret. Politiet sendte en åstedsgransker for å sikre spor.

Krasj i lyktestolpe ga strømbrudd
BRATTLIKOLLEN: Politiet fikk klokken 06.26 melding om at en bil hadde krasjet i en lyktestolpe. Kort tid etter ringte føreren selv og meldte fra om sammenstøtet. Føreren blåste i alkometer, som ikke ga utslag. Strømmen gikk i store deler av området.

Reklame

Pondus-boka har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen