Gå til sidens hovedinnhold

Fant Einar

Einar Egedius (64) ble funnet i live av redningsmannskaper - to døgn etter at han forsvant.

Einar Egedius (64), som lider av Alzheimers sykdom, forsvant lørdag fra Døli pleie- og omsorgssenter i Hakadal. Han ble sist sett ved 12-tiden ved riksvei 4 i Nittedal kommune.

Klokken 12.25 mandag fant letemannskaper ham. Han befant seg ute i terrenget litt nord for Åneby, et stykke sør for stedet han var savnet fra.

- Han er hentet av ambulanse og kjørt til Akershus Universitetssykehus for videre behandling. Han har jo vært borte siden 12-tiden lørdag, så han har vært ute en stund, sier operasjonsleder Geir Eriksen i Romerike politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Politiet vet ikke hvordan tilstanden er for 64-åringen, men opplyser at han var ved bevissthet da han ble funnet. De vet heller ikke hva grunnen til forsvinningen er.

Til tross for at søket varte i to døgn, satset politiet på at Egedius var i live.

- Søket fortsetter med uforminsket styrke, med mannskaper fra Røde Kors, Sivilforsvaret, Norsk folkehjelp med mer. Vi jobber ut fra at personen fremdeles er i live, sa Eriksen til TV 2 Nettavisen mandag morgen.

Egedius hadde på seg noe andre klær da han forsvant enn det som tidligere er blitt meldt. Han er ikledd kortermet, hvit skjorte, en khakifarget langbukse, sorte sandaler, sort belte, og har en gullfarget klokke på armen. Han er 175 centimeter høy.

Reklame

Disse grillpakkene gir en fantastisk smak på maten

Kommentarer til denne saken