Den indiske gutten hadde klaget over store smerter i blæren og urinrøret i rundt et døgn, skriver news.com.au.

Han ble lagt inn på sykehus, hvor legene fant en Siamesisk kampfisk, en såkalt Betta genus, som hadde funnet seg til rette i urinrøret hans.

LES MER OM BETTA GENUS HER (ekstern lenke)

Trengte seg inn urinrøret
Ifølge gutten selv skal fisken trengt seg inn i urinrøret mens han rengjorde akvariet sitt.

- Han holdt fisken i hånden sin mens han rengjorde akvariet i hjemmet sitt, men gikk så på do for å tisse. Mens han urinerte gled fisken ut av hånden hans og inn i hans urinrør. Det gjorde igjen at han fikk disse symptomene, skriver professor Jeyaraman og professor Vezhaventhan i en rapport om hendelsen.

Etter å ha funnet fisken prøvde legene å få tak i fisken med en spesiell type tang. Fisken var imidlertid for glatt og slapp unna.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Gutten i terapi
Siden det første forsøket mislyktes, valgte legene å sende et lite spesialkamera med en gripeanordning opp i urinrøret.

Gripeanordning som vanligvis brukes til å fjerne blærestein, klarte heldigvis å fange den lille fisken og dra den ut av guttens penis.

Den 14 år gamle gutten har vært i terapi siden den traumatiske hendelsen.

Svømmer inn i kroppsåpninger
En annen fisk kjent for å svømme inn i kroppsåpninger (anus eller vagina, eller til og med penis for mindre eksemplarer av arten og kan trenge dypt inn i urinrøret), er arten Candiru.

LES MER OM CANDIRU HER (ekstern lenke)

Den tiltrekkes av urin eller blod og hvis en i tillegg bader naken kan uhellet være ute.

Fryktet
Fisken finnes i Amazonaselva og er kjent blant den lokale befolkning som den mest fryktede fisken i de områder den befinner seg, selv sammenliknet med pirayaen.

Ifølge Wikipedia vokser arten kun til en størrelse av 25 millimeter og har form som en ål, og er gjennomsiktig, noe som gjør den omtrent umulig å se i vannet.

Da den kjente maratonsvømmeren Martin Strel gjennomførte den 5.265 kilometer lange svømmeturen gjennom Amazonaselven, ble den lille fisken sett på som en stor utfordring.