Gå til sidens hovedinnhold

Fant to lik i bagasjerommet

Da bilbrannen var slukket gjorde redningstjenesten et gruvekkende funn i bilens bagasjerom.

Politiet i Halland på den svenske vestkysten har innledet drapsetterforskning etter funn av to lik i bagasjerommet på en brennende bil.

Det var da bilbrannen ble slukket at redningstjenesten gjorde den grusomme oppdagelsen: I bilens bagasjerom lå det to døde personer, skriver Kvällsposten/Expressen på nett.

Ikke identifisert
- Så langt kjenner vi ikke identiteten til de to døde. Vi vet heller ikke deres kjønn, opplyser Mats Hanson hos politiet i Halland til Nettavisen.

Politiet har innledet etterforskning og opplyser at de mistenker drap. Klokka 13 holdt politiet en kort pressekonferanse i Halmstad om saken. Her ble det opplyst at de to kroppene var svært forbrent. Personen som bilen er registrert på er hjemmehørende i Värmland. Bilens eier skal ha lånt ut bilen for to dager siden, skriver Aftonbladet.no.

Rød Volvo
Den brennende bilen - en rød Volvo s60 - sto på fylkesvei 625 på en bro over E6 mellom Halmstad og Falkenberg, like sør for Getinge i Halland.

Bilen brant kraftig og var helt overtent da politiet og redningstjenesten kom til stedet sent onsdag kveld, ifølge Kvällsposten. Politiet ble varslet like før klokka 23.

Det var i forbindelse med slukningsarbeidet at man først fant én død person. Senere oppdaget man at det lå ytterligere en død person i bagasjerommet.

Ved 02-tiden natt til torsdag ble bilen tatt med til Halmstad for nærmere undersøkelser.

Etterlyser vitner
Ingen er så langt pågrepet i forbindelse med saken.

Politiet opplyser på sine nettsider at de gjerne vil komme i kontakt med personer som kan sitte med observasjoner som er av interesse for etterforskningen. Det er kriminalpolitiet i Halland län som etterforsker saken.

Reklame

Er dette årets beste påskeegg?

Kommentarer til denne saken