Gå til sidens hovedinnhold

Fantastisk raid sikret seieren

Innbytteren Jason Roberts ble Blackburns store helt i kveld.

(BOLTON-BLACKBURN 1-2) Det ble dramatikk på slutten av kampen. Et kjemperaid av innbytteren Jason Roberts avgjorde kvelden i Blackburns favør. Fra egen banehalvdel tok han med ballen helt til han avsluttet med et knallskudd fra fjorten meter. Roberts ønsket å bevise mye for sjefen sin i kveld og lyktes.

- Jason har vært meget frustrert over for lite spilletid, men du må vente på den rette mulighete, sa Blackburn manager Mark Hughes til BBC etter kampen

Dermed fortsatte Blackburn det gode siget de er inne i for tiden og tok sin tredje seier på rad i Premier League. Det sto i kontrast til exiten i 3. runde i FA-cupen som gjorde manager Mark Hughes svært forbannet. Trenden er en opptur for laget som slet på senhøsten.

Best før pause
Men det var hjemmelaget som kom best i gang. Bolton-kaptein Kevin Nolan tegnet seg for sitt fjerde mål for sesongen. Og for et mål det var. Kapteinen klarte med ryggen mot mål og feie ballen i en bue over Brad Friedel. Dermed er han mestscorende spiller for Bolton denne sesongen, etter at Nicolas Anelka forlot klubben. Og det store spørsmålet for Bolton er nå hvem som skal overta franskmannens rolle. Anelka hadde før helgens kamper scoret 10 av Bolton 23 mål i serien denne sesongen. Inntil videre svarte Nolan på det spørsmålet.

Snudde kampen
Men etter hvilen klarte skadeplagede Blackburn å snu kampen til sin fordel. En frisk start på andre omgang satte fart i kampen. Først utlignet Christopher Samba i det 53. minutt. Deretter hadde Morten Gamst Pedersen en kjempesjanse. Han var svært nær å avslutte måltørken sin tjue minutter før slutt. Men som tidligere i kampen var han ikke helt venn med ballen inne i 16- meteren. Ballen gikk til side for mål.

Men situasjonen er slik at Bolton fortsatt har nærkontakt med nedrykksstreken i Premier League. Blackburn kan derimot kikke oppover på tabellen og har nå kun fire poeng opp til Liverpool på fjerde plass.

Les flere fotballsaker i Nettavisens fotballmagasin

Vil du ha sportsnyheter på mobilen din? Send SPORT til 1984. Tjenesten koster to kroner per melding.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen