Gå til sidens hovedinnhold

Får bananhjelp fra Julius

Fredrik Hagevik har lovet å spise 354 bananer på to uker. Nå får han hjelp av Julius!

(iBergen.no) Fredrik Hagevik (17) opprettet for kort tid siden en Facebook-gruppe hvor han lovet å spise like mange bananer som det kom medlemmer.

Responsen var formidabel, og på få dager var antall medlemmer kommet opp i 354. Hagevik tok til med bananspisingen torsdag. Målet var å trykke i seg 25 bananer daglig i to uker, og alt skal dokumenteres.

Julius-hjelp
Da iBergen.no kontaktet Hagevik hadde han spist mellom 40–50 bananer og var mektig lei. Gruppen stengte han natt til lørdag og i løpet av helgen ga han melding til medlemmene av gruppen om at det spøkte for hele greien, mandag fortalte han til iBergen.no at han etter all sannsynlighet må gi seg.

Men det var før Julius og co. kom til unnsetning.

- Vi ble tipset om saken og syntes det var morsomt. Så vi ønsker å sponse ham med bananene og stiller Julius til rådighet dersom han trenger hjelp, sier markedssjef i Kristiansand Dyrepark Roger Lian til iBergen.no.

Fredrik Hagevik vil nå få seg en weekendtur til Kristiansand, sammen med en kamerat, for å fullføre prosjektet. Alt betalt av dyreparken.

- Får god hjelp
- Dette er ganske sprøtt. Jeg setter absolutt pris på det. For det første blir det veldig mye billigere. I tillegg får jeg heldigvis god hjelp. Jeg skal gjøre mitt beste, så håper jeg Julius gjør sin del av jobben! sier en munter Hagevik til iBergen.no.

Lian understreker at Julius vil bli akkompagnert av flere aper ettersom bananspisingen er veldig fetende for dyrene.

Det er ikke avtalt hvilken helg Hagevik skal fullføre stuntet sitt, men han og Julius må spise til sammen 300 bananer for å komme i mål.

PS! At Julius er bra på bananspising vet hvert fall Senkvelds Thomas Numme og Harald Rønneberg. De ble elegant knust i en bananspising-konkurranse i ett av høstens programmer.

LES OGSÅ:
Går bananas på Facebook!

Les flere nyheter på iBergen.no.

Reklame

Slik sparte Charlotte 15.000 kroner på billånet