Tottenhams Darren Bent har vært aktuell for en overgang til Sunderland i sommer, men så langt har ikke klubbskiftet blitt en realitet.

Spissen gikk derfor hardt ut mot Tottenham-sjef David Levy via Twitter, og gjorde det klart at han at han ville til The Stadium of Light.

– Vil jeg til Hull? NEI. Vil jeg til Stoke? NEI. Vil jeg til Sunderland? JA. «So stop f***ing around Levy», skrev han.

Nå kan han vente seg en saftig bot for utspillet. Ifølge The Daily Telegraph så vil nemlig Tottenham bøtelegge Bent med 120.000 pund – rundt 1,2 millioner kroner. En liten trøst for 25-åringen er at The Guardian hevder å vite at boten for de 142 ordene bare kommer på 80.000 pund.

LES OGSÅ: Spurs-stjerne skjelte ut sjefen

– Jeg angrer
Etter at Peter Crouch ble klar for Tottenham, var alt duket for at Bent skulle forsvinne ut porten på White Hart Lane. Spissen skulle gjennomgå en legesjekk hos Sunderland, men Levy satte en stopper for dette ved å skru opp prisen på spilleren i siste liten.

Grunnen til dette skal ha vært at Hull og Stoke også hadde vist interesse for spilleren. To klubber som Bent altså ikke hadde særlig lyst til å slutte seg til, ifølge ham selv.

Lørdag måtte han også unnskylde utbruddet.

– Jeg er veldig frustrert over hvor lang tid dette tar, og derfor skrev jeg en upassende kommentar på Twitter-siden min, sier han ifølge The Guardian.

– Jeg lot følelsene styre dømmekraften. Jeg angrer, og mente aldri å fornærme Levy.

50–50 prosent sjanse
Og som om den saftige boten ikke er nok, er det også en fare for at Sunderland nå kan komme til å trekke seg fra handelen med Tottenham, ifølge manager Steve Bruce.

– Vi trodde vi hadde dette i orden for noen dager siden, men nå har flere klubber vist interesse for spilleren. Der er en 50–50 prosent sjanse for at han kommer, sier Bruce.

– Jeg har hørt snakk om at han twitret, men vet knapt hva det betyr. Bent ønsker bare å få klarhet i framtiden sin og det er forståelig, fortsetter Sunderland-sjefen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!