Gå til sidens hovedinnhold

Far og søstre heier på Margaret

Malmö: Margaret Bergers storesøstre har tro på henne i lørdagens finale i Melodi Grand Prix. Og mens Mona tror det blir topp fem, er Miriam sikker på norsk seier.

Sammen med faren, Kjell Ivar Berger, har de tatt turen til Malmö.

– Dette blir veldig spennende. Vi håper det blir en god dag for Margaret. Og så håper vi på en god dag for musikken, at det er den som slår gjennom. Det er mye nasjonalisme her, sier Kjell Ivar Berger til NTB på vei inn i Malmö Arena.

Mye pryd og show
– Det er mye pryd og show. Det er jo en del av Grand Prix-sirkuset. Men jeg håper at det er de gode låtene som kommer som topp ti, at det ikke blir bare blir glitter og stas, sier Mona Berger, som håper søsteren ender i topp fem i MGP-finalen.

– Og blir det topp tre, er det fantastisk. Men bare det blir en plassering i toppen, tror jeg både hun og Norge er fornøyde, fortsetter Mona. Søster Miriam er enda sterkere i troen.

– Jeg tror hun vinner. Det blir tett i toppen, men står mellom Norge og Danmark. Jeg håper hun drar det lengste strået, sier Miriam.

Musikalsk familie

Alle søstrene – og faren – er musikalske, men søstrene tror det er Margaret som har fått det aller største musikalske talentet.

– Vi hadde jo håpet på å bli med i koret, men det er kanskje like greit at vi ikke er det, spøker Miriam.

– Jeg kan nok ikke stille som korgutt. Jeg er litt for gammel til det, legger far Kjell Ivar til, men kommer på at Sveits stilte med den 95-årige Frelsesarmé-soldaten Emil Ramsauer på kontrabass.

Reklame

Slik får du kajakk til en tidel av vanlig pris

Kommentarer til denne saken