Det har lenge blitt spekulert i om Bordeaux-spiss Marouane Chamakh ender i Arsenal til sommeren. Han er nemlig gratis på markedet som Bosman-spiller, og London-lagets interesse er kjent. Noen engelske aviser har skrevet at partene allerede har inngått en avtale, selv om den ikke er offentlig kjent.

Men Tony Cascarino, spissen som herjet i engelsk fotball og for Irland på 80- og 90-tallet - og som avsluttet karrieren med flere år i Frankrike - er ikke imponert.

- Han er teknisk veldig god, og ligner en del på Cristiano Ronaldo i stil, triks og også utseende, skriver Cascarino i bloggen sin.

- Men han er egentlig bare en fattigmanns Cristiano Ronaldo. Han er ikke i nærheten av å være like god.

- Dessverre er han også en kopi av det verste Ronaldo sto for, fortsetter han.

Les også:Tirsdagens Premier League-rykter

Da handler det om filming og skuespill.

- Marokkaneren er en av de verste som finnes når det gjelder å forsøke å få straffer og frispark. Det er frustrerende å se ham spille. Han faller så lett. Man skulle tro at det var noen skarpskyttere på tribunen, egentlig.

Men oppi all slakten, gir ham Chamakh en sjanse.

- Arsène Wenger har en imponerende evne til å utvikle spisser. Sånn sett kan han være en grei mann å jobbe med neste sesong.

26 år gamle Chamakh har scoret drøyt 50 mål på litt over 200 kamper for Bordeaux. Han står med 27 mål på 53 landskamper for Marokko.

Noen Arsenal-fans tar det for gitt at Chamakh kommer, og har også laget en video om det. Se den her.

HTML EMBED

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!