ODENSE - FC KØBENHAVN 2-3:

Det har vært mye snakk om FC København i Norge den siste tiden. Ståle Solbakkens danske mesterlag skal spille mot Rosenborg om en plass i gruppespillet i Champions League.

Det danske topplaget startet serien tidligere i sommer, og søndag var det klart for fjerde serierunde.

Der ventet «norske» Odense, som har spillere som Espen Ruud, Alexander Lund Hansen og Atle Roar Håland på laget.

Solbakkens menn startet sterkt på bortebane, og etter bare 22 minutter ledet FCK 2-0. Dame N'Doye og Jesper Grønkjær sto for målene.

Men Odense, som hadde én seier, én uavgjort og et tap på de tre første kampene, var ikke klare til å gi seg. Rúrik Gislason reduserte etter en halvtimes spill.

Espen Ruud markerte seg først og fremst med å få gult kort rett før pause i oppgjøret, men etter hvilen skulle han markere seg i langt større grad. Den tidligere Odd-spilleren hadde målgivende pasning da Hans Henrik Andreasen utlignet til 2-2 etter en snau times spill.

Dermed så det ut til at Ståle Solbakkens menn skulle rote bort to poeng.

Men så gjorde FCK det topplag ofte gjør, de avgjorde i sluttminuttene. To minutter før ordinær tid var ute dukket Dame N'Doye opp igjen og sørget for 3-2. Det var N'Doyes andre mål for dagen og det sikret samtidig seieren for FC København.

Dermed ser det ut til at Ståle Solbakkens menn er i rute, en drøy uke før det danske laget gjester Rosenborg og Lerkendal. Laget ligger nå på førsteplass med ti poeng, etter tre seire og én uavgjort.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!