Gå til sidens hovedinnhold

- Feil folk som går

Avtroppende trener Oliver Jensen mener Byåsen kommer til å savne Tore Strømøy og Per Jørgensen.

Tore Strømøy og Per Jørgensen har fått veldig mye pepper av spillere og media for sin måte å styre Byåsen på.

Støtter Jørgensen og Strømøy
I vinter ble den danske treneren Oliver Jensen sykmeldt, og mange trodde dette var på grunn av hardkjør fra Strømøy og Jørgensen.

Nå slår Jensen tilbake og støtter de to avtroppende Byåsen-lederne.

- Etter at det nå er kjent at både Per Jørgensen og Tore Strømøy gir seg, vil jeg si at det er feil mennesker som gir seg i Byåsen, og at fremtidsutsiktene for eliteavdelingen nå ser vanskelige ut. Det er to personer som kunne ha skapt et fremtidsrettet og moderne miljø, noe som er nødvendig for Byåsen. Og de har på kort tid fått i gang mange fine, nye tiltak, skriver han i en pressemelding.

- Kniver i ryggen
Nå frykter han at det er den fløyen i Byåsen som har motarbeidet Jørgensen og Strømøy som skal lede klubben videre.

Jensen retter også et kraftig spark til Adresseavisen, som han mener har opptrått som et «medlemsblad» for alle utenom Jørgensen og Strømøy.

Selv følte han seg ikke velkommen da han overtok treneransvaret fra Valeri Putans. Han håper ikke andre trenger å oppleve det samme som han har gjort.

- Tross sterk psyke, er det begrenset hvor mange kniver en tåler å få stukket i ryggen uten å bli påvirket. Hadde jeg gjort bedre research før jeg sa ja til Byåsen, hadde jeg aldri kommet til Trondheim - selv om det er en deilig by, skriver han.

Råd til etterfølgeren
Nå tror han den nye ledelsen må videreføre Strømøy og Jørgensens ideer dersom de ønsker å føre Byåsen videre.

Han tror duoen som er på vei ut døren vil finne seg nye jobber uten problem, og til sin etterfølger har han følgende råd:

- Til den nye treneren Geir Oustorp kan jeg bare si følgende: «Sørg for å ha noen gode samarbeidspartnere i klubben og sørg for at det er personer som tør si hva de mener. For uansett hvor sterk du er, er det viktig at du har noen markante personer ved din side, som er tydelig i sin støtte. Hvis ikke kan du fort bli ensom i jobben», er avslutningsordene hans.

Reklame

Vårens kuleste sneakers til herre