VANCOUVER -
MANCHESTER CITY 1-2:

Natt til tirsdag møtte Manchester City det kanadiske laget Vancouver Whitecaps til treningskamp.

Roberto Mancinis menn gjorde jobben på bortebane og sikret seg seieren med 2-1, etter scoringer av svenske John Guidetti og Shaun Wright-Phillips.

Det var likevel vertene som tok ledelsen i oppgjøret. Alexandre Morfaw sendte Vancouver foran etter 30 minutter, men City-mål i henholdsvis det 68. og 84. minutt, snudde kampen.

De lyseblå måtte imidlertid se Yaya Touré gå ut med skade i løpet av matchen. Midtbanemannen fikk seg en smell i første omgang.

- Vi vet ikke helt omfanget enda, men håper han vil være klar igjen i løpet av to-tre dager, sier City-sjef Mancini til Sky Sports.

- Han falt over foten til en annen spiller og skadet ankelen. Vi håper i det lengste at det vil gå bra, sier den stilsikre italieneren.

Selv om City gikk seirende ut av duellen mot kanadierne, så var det på ingen måte noen overbevisende seier. Keeper Joe Hart var Manchester-klubbens beste spiller.

Sisteskansen vartet opp med en rekke kvalifiserte redninger, da hjemmelaget presset på. Det hjalp heller ikke stort at gressmatta ikke akkurat var av det ypperste slaget.

Positivt for City var det likevel at den talentfulle unggutten Guidetti fant nettmaskene i andre omgang. Han skrev nylig under på en ny treårskontrakt med Eastlands-klubben.

- Etter å ha vurdert flere gode tilbud, valgte John å skrive under for City. Det er tøff konkurranse om plassen der, men det liker han, sier spillerens agent, Peter Jönsson til Aftonbladet.

HTML EMBED