Gå til sidens hovedinnhold

Fem uten seier?

Storlaget Marseille har ikke vunnet en ligakamp siden slutten av november, og får det tøft også i kveld.

Sportspills øvrige søndagstips:
V4 & V5 Täby: Galoppeksperter i superform
V64 Eskilstuna: Det lukter penger
Dagens dobbel: - Milan slår dumpekandidaten
Søndagens tippekupong: Liverpool og Real Madrid på kupongen

Denne artikkelen er oversatt og tilrettelagt av Jens Friberg, tipsene er utarbeidet av Steven-Lee Holmdahl.

Nettavisen kan glede alle odds- og tippeinteresserte med at vi har ansatt Steven-Lee Holmdahl som ny ekspert på Sportspill.no. Steven har gjennom sine fire år i Aftonbladet opparbeidet seg et renommé som en av Nordens fremste oddseksperter.

Her kan du lese mer om Steven.

Mye spansk og italiensk fotball på oddsprogrammet i dag, men det spilles også to kamper i Premier League. Også en del hockey, der det finnes en del spilleverdige i kamper i NHL.

Dagens langskudd
Inverness - Dundee, B 2,55
1-2-tap hjemme mot Ross County (som før det hadde seks strake tap og ingen borteseire) vitner om at alt ikke er på stell i Inverness. De stod og sov det første kvarteret og ble hardt straffet. Nå er tanken at laget skal gå ut og ta revansje for tapet, men jeg blir ikke overrasket om de blir litt for ivrige. Marley Watkins har vært i full trening de siste dagene og er forventet å kunne spille. Kampen kommer trolig for tidlig for Richie Foran og James Vincent, mens Ross Draper er utestengt i denne kampen.

Dundee United har ikke vært til å kjenne igjen på slutten av kampene. De var på vei mot enda et tap forrige runde, men stoppet blødningen med å krige inn to sene mål. Det var veldig viktig for moralen og om man tar med seg spillet fra siste halvtime av forrige kamp, så er mye allerede vunnet. Nadir Ciftci og Mark Wilson kommer ikke til å spille, men angriperen Farid el Alagui, som er på lån fra Brentford, er klar til å gjøre sin debut.

Dundee kommer til å falle bakpå og krympe rommene for et Inverness som styrer spiller - for deretter å gå på kontring. Det kan fort bli den vinnende formelen, da hjemmelaget risikerer å bli litt for offensive i sin jakt på tre poeng.

Inverness - Dundee United. 2,30 - 3,10 - 2,55.
Spillstopp er 13.40.

Klikk her for å levere (spillet må kombineres)

Dagens singel
Evian - Marseille H 3,30
Jeg er ikke spesielt imponert over Marseille for tiden. Det finnes en viss kapasistet, men ikke nok til å forsvare 2,00 i odds på bortebane. De var ille ute mot Bordeaux forrige ligakamp, men reddet et poeng takket være to sene mål. Jose Aniog har plukket ut følgende tropp: Mandanda, Samba - Abdallah, Diawara, Fanni, Mendes, Mendy, Morel, Nkoulou - Cheyrou, Imbula, Romao, Valbuena, Lemina - Gignac, Khalifa, Payet, Thauvin.

Det ser lyst ut på skadefronten - den eneste som er savnet er André Ayew.

Evian tapte mot St. Etienne forrige kamp, men kan ta med seg mye positivt fra kampen. Sendte ut en 4-3-3-formasjon til andre omgang og gjorde et veldig godt inntrykk. De gjorde det ubehagelig for St. Etienne og ingen hadde klaget om det ble 1-1 i den kampen. Troppen ser riktig bra ut, med ingen større skadefravær. De liker å spille på kontring og da Marseille forventes å styre spillet, kan det gi et morsomt kampbilde. Glem heller ikke at Evian har bekjempet både Lyon og PSG hjemme på Parc des Sports tidligere i sesongen.

Denne kampen er mer åpen enn oddsen indikerer, og vi fristes veldig av hjemmeoddsen og mener den er verd å teste.

Evian Gaillard - Olympique Marseille 3,30 - 3,00 - 2,00.
Spillstopp 17.00.

Klikk her for å levere spillet.

Kommentarer til denne saken