Gå til sidens hovedinnhold

Fem vant fem millioner

Hele fem nordmenn ble over fem millioner kroner rikere lørdag.

Det var knyttet stor spenning til lørdagens Gull-lotto med nærmere 26 millioner kroner i førstepremienpotten. Da tallene var ferdigtrukket kunne hele fem nordmenn slippe jubelen løs. Alle fem var over fem millioner kroner rikere.

Tallene som ble trukket ut var:

9 16 17 23 25 32 34

Tilleggstallen var 3 5 7

Nøyaktig ble førstepremien på 5 122 545 kroner. Tidligere denne uken skrev vi at det var to tall som det siste året oftest hadde vært trukket ut. De to tallene var 9 og 20. Ett av dem ble også trukket ut denne gangen så det tallet som siden starten på 2011 oftest har vært vinnertall er nå tallet 9.

En kvinne fra Oslo vant også 2 455 000 på Joker. Tallene der var 5 4 1 9 8.

Vinnerne hører hjemme i Drammen, Tromsø, Otta, Sola og Kristiansand.

Sola

På Sola i Rogaland bor en mann som var innom Statoil på Tjelta en drøy tiime før spillstopp lørdag.

- Fy f...! Fyttikatta! Dette har jeg drømt om i alle, alle år! Du har gitt meg den beste telefonen jeg har fått i hele mitt liv. Syykt, mann!

Sola-mannen tok i bruk mange ord på F for å beskrive hvordan han hadde det.

- Fyttikatta! Jeg så kjapt over kupongene, men fikk ikke med meg at jeg hadde sju rette! Fyttih... så bra! jublet mannen, og rapporterte om hjertebank og tung pust.

- Nå blir det et glass rødvin med kona. Takk skal du ha!

Drammen

Rødvin blir det også på Drammens-damen som fikk full klaff lørdag. En halv time før spillestopp kjøpte hun en Lyn-Lotto hos Mix Gulskogen i Drammen. Norsk Tipping fikk først ikke svar på telefonen, men kort tid etterpå ringte hun tilbake. Da hadde hun allerede sjekket tallene og visste at noe hadde skjedd.

- Det har nok ikke gått helt opp for meg, men jeg er i hvert fall helt rolig, sa damen, som er i femtiårene.

Tromsø

5,1 millioner går også til en mann fra Tromsø. Han var innom Kristinas Kiosk i Ramfjordbotn fredag ettermiddag og der leverte han kupongen som gikk inn med full klaff.

- Jeg har sett det selv, men torde ikke tro det. Det er helt utrolig, dette her, sa Tromsø-mannen. Han satt hjemme i sofaen og noterte lottotallene fra tv-trekningen. Etter sendingen sjekket han tallene igjen og igjen. Og enda en gang.

- Jeg tror jeg har sju rette, ja. Det er ikke til å tro, sa mannen, som skulle feire i ro og mak hjemme.

Otta

Langt opp i Gudbrandsdalen, nærmere bestemt på Otta, bor kveldens tredje nybakte millionær. En dame var innom Rema på Otta tirsdag. Den ferdigutfylte kupongen hun leverte inneholder alle de sju rette tallene, og dermed finner vi fram kontonummeret og overfører 5,1 millioner kroner til henne.

- Er det virkelig sant? Jeg er helt skjelven, sa den eldre damen da Norsk Tipping ringte. Også hun hadde sjekket tallene før Norsk Tipping rakk å ringe.

- Jeg har allerede ringt datteren min for å få noen til å sjekke at jeg har sett riktig. Denne kupongen har jeg levert i mange, mange år. Endelig slo det til, sa hun.

Kristiansand

Kveldens siste heldiggris hører hjemme i Kristiansand. Femukerskupongen hun leverte hos Rundingen Frukt og tobakk 7. januar er nå plutselig verdt 5,1 millioner kroner.

Norsk Tipping har ennå ikke fått kontakt med Kristiansand-damen.

SuperLotto

Det nye spillet til Norsk Tipping trekkes for første gang 7.april, eller påskeaften. Foreløpig er potten på 204 millioner kroner, og leverer du en Lottokupong er du automatisk med i trekningen.

For hver Lotto-rekke du spiller, sikrer du deg automatisk én deltakelse i neste SuperLotto-trekning. Jo flere Lotto-rekker du spiller, jo flere deltakelser får du i SuperLotto-trekningen. Spiller du 5-ukerskupong med 10 rekker, får du 50 deltakelser i SuperLotto. Dersom SuperLotto-trekningen kommer midt i perioden til en flerukerskupong, overføres de gjenværende ukene til neste SuperLotto-trekning.

Du kan ikke spille SuperLotto alene – dette er en gratis tilleggstrekning til den ordinære Lotto-trekningen. Det går heller ikke an å velge bort SuperLotto – alle som spiller Lotto er med på SuperLotto.

PS! Har du mobil kan du spille når du vil og hvor du vil. Se hvordan her.

Kommentarer til denne saken