Gå til sidens hovedinnhold

Femåring drept av krokodille

Jeremy Doble prøvde å redde sin eldre bror og valpen sin fra krokodillen. Det fikk en dødelig utgang.

Valpen og storebroren Ryan ble truet av krokodillen, og femåringen var modig og prøvde å jage den vekk, skriver couriermail.

Jeremy forsvant 8. februar etter at han fulgte hunden ut i vannet hvor hans foreldre driver Daintree Rainforest River Trains.

Broren var vitne
Syv år gamle Ryan, som hadde med seg lillebroren på et boogie board, har gitt etterforskerne et tydelig bilde av den grusomme kampen.

Det har også kommet fram at faren til gutten hørte sin eldste sønns rop. Han hoppet ut av en jolle, svømte mot en rampe og løp ned en oversvømt strandpromenade i et desperat forsøk på å redde sønnen. Han kastet seg ut i sumpen, men var for sent ute.

Venner og familie i det sammensveisede regnskogsamfunnet har slått ring om de sørgende foreldrene og den overlevende sønnen. Samfunnet er sammensatt av turoperatører, jungelbeboere og fiskere.

- De er en lykkelig familie, og Jeremy var en søt og uskyldig liten gutt, sier venn av familien Keegan Penn som driver en krokodillesafari i nærheten.

Han forteller at alle er bekymret for storebroren Ryan.

- Det å se lillebroren sin i gapet på en krokodille. Det er for grusomt å begripe, sier Penn.

Blir ikke avlivet
Men krokodillen vil ikke bli avlivet. I stedet blir den trolig sendt til en gård eller en zoologisk hage.

Queensland Environmental Protection Agency (EPA) sier at krokodillen vil bli tatt vare på i en dyrehage, men at den ikke vil være synlig for besøkende.

Krokodillen som ble fanget ble tatt med til en veterinærklinikk i Cairns, for å fastslå at det var den som tok gutten.

Onsdag ble det bekreftet at man hadde funnet levningene som ble funnet i krokodillen i Daintree River tilhørte Jeremy Doble.

HTML EMBED

Kommentarer til denne saken