Gå til sidens hovedinnhold

Fembarnsfar pågrepet for overgrep

Fembarnsfaren som julaften kom tilbake til Sverige med sine barn, etter at barnas mor hadde kjempet i sju måneder for å få dem hjem, er pågrepet av svensk politi.

Ismail Nowajha (45) er mistenkt for flere lovbrudd mot sine barn, skriver Aftonbladet. 45-åringen tok i sin tid med seg barna til Gaza, mot morens vilje. Elisabeth Krantz (38) kjempet i sju måneder for å få barna hjem til Sverige. Like før midnatt julaften landet de igjen på svensk jord.

Etter hjemkomsten til Kungsbacka fortsatte Ismail å treffe sine barn. 30. desember ble han ilagt besøksforbud, men det ga han blaffen i.

- Han har brutt besøksforbudet minst tre ganger, sier en representant for påtalemyndigheten, Ingela Svensson, till Göteborgs-Posten.

Etter det siste besøket, ble det utstedt ordre om å pågripe Ismail. 45-åringen meldte seg selv for politiet, og blir fredag fremstilt for varetektsfengsling i Varbergs tingsrett.

Ismail er mistenkt for overtredelse av besøksforbudet, for å ha mishandlet barna våren 2004 og for å ha handlet grovt egenrådig ovenfor barna.

Mannen har ikke erkjent på noen av punktene.

Reklame

Mobilselskap kutter prisene - sjekk hvor mye du sparer

Kommentarer til denne saken