Gå til sidens hovedinnhold

Fembarnsmor var lesbisk bigamist

Fem barn, ektemann og kvinnelig partner under samme tak. Nå risikerer hun fengsel.

Da 29 år gamle Suzanne Mitchell hadde vært sammen med ektemannen Charles i sju år, møtte hun Caroline (24) på et busstopp. De to kvinnene ble først venner fordi begge var gravide, ifølge The Sun.

Denne uka ble Suzanne den første briten noensinne som ble dømt for lesbisk bigami. Mens hun fortsatt var gift med Charles, inngikk hun partnerskap med Caroline, uten å registrere ekteskapet. Nå kan hun dømmes til fengsel, men likevel hevder hun at hun ikke er biseksuell.

Foreslo trekant
- Caroline er kanskje bifil, men jeg vet at jeg ikke er det, sa Suzanne, som er tilbake hos ektemannen etter at partnerskapet gikk i vasken.

Etter at de to kvinnene møtte hverandre, begynte Caroline å komme hjem til dem stadig oftere. En kveld fortalte hun ekteparet at hun var bifil, og foreslo en trekant. Ektemannen trakk seg unna, men kona var mer interessert.

- Caroline og jeg løp ovenpå mens vi fniste som skolejenter. Jeg falt sammen på senga, så full var jeg. Plutselig kjente jeg Carolines lepper mot mine, fortalte Suzanne i retten ifølge The Sun.

Mannen på sofaen
Charles endte opp med å sove på sofaen mens han hørte de to kvinnene ha sex i ektesenga. Ikke lenge etter flyttet Caroline inn, og Charles ble permanent forvist til å sove i stua. Til slutt flyttet han ut, og de to kvinnene inngikk partnerskap.

En stund senere angret imidlertid Suzanne, og overtalte mannen til å komme hjem igjen mens Caroline ble bedt om å flytte ut.

- Jeg innså at jeg hadde begått en fryktelig feil, sa den angrende bigamisten i retten. Hun og mannen ønsker nå å fornye sine ekteskapsløfter.

Reklame

NÅ: 60 % på kule badebukser