Gå til sidens hovedinnhold

Ferguson: - Jeg gir meg ikke

Det er ingenting som tyder på at managerstolen i Manchester United blir ledig med det første.

Manchester United-manager Sir Alex Ferguson feiret nylig sin 21.-årsdag som øverste sportslige sjef i klubben. Det har lenge vært spekulert i hvem som en dag skal ta over for skotten, men 65-åringen har ingen planer om å gi seg med det første.

Søndag ettermiddag var Blackburn på besøk på Old Trafford, og Fergusons gamle elev Mark Hughes har av mange blitt tippet som Fergusons potensielle arvtaker.

- Hver gang vi møter et lag som blir styrt av en av mine gamle spillere, så dukker snakket om overtakelse opp. Men jeg er i bra form, og så lenge jeg holder meg slik, så kommer jeg til å fortsette. Jeg liker å se på dette laget. De spiller med herlig entusiasme, kreativitet og vi har individualister som kan vinne kamper, sier han til The Sun.

I helgen gikk Ferguson ut og sa at det laget han nå er manager for, er det beste han har hatt i løpet av sine 21 år i managerstolen.

- Det er dette jeg har jobbet imot. Jeg liker ikke å tenke kortsiktig. Jeg foretrekker å se en rekke spillere vokse fram og utvikle seg til noe spesielt. Det er det som er i ferd med å skje denne sesongen, sier han videre.

United vant 2-0 over Blackburn i helgen takket være to scoringer av Cristiano Ronaldo. Ferguson hadde gjort seks bytter i forhold til laget som knuste Dinamo Kiev 4-0 i Mesterligaen i forrige uke.