Gå til sidens hovedinnhold

Ferguson kan ødelegge for Andresen

NADDERUD/BERGEN (TV 2 Nettavisen): - Jeg er fornøyd med Martin Andresen, sier Blackburn-manager Graeme Souness. Men han er langt fra sikker på om han vil beholde nordmannen.

Den norske landslagskapteinen er på utlån i Blackburn fra Stabæk ut sesongen. Andresen vil foreløpig selv ikke si noe om han ønsker å fortsette i klubben. Blackburn holder også kortene tett til brystet.

- Jeg er fornøyd med Martins prestasjoner, han kom rett fra ferie til et lag som slet og et lag som var uten selvtillit. Men i de siste kampene har han fått spille i sin favorittrolle og han har bidratt til at vi nå står med tre strake seire, sier Souness til TV 2 Nettavisen.

På Norges-visitt
Souness var onsdag i Norge for å se U21 og A-landslaget mot Russland. Men han vil ikke svare på spørsmål om Andresen spiller for Blackburn neste sesong.

- Det som skjer er at jeg etter sesongen setter meg ned med Blackburn-sjefen og da får jeg vite hvor stort budsjett jeg får før neste sesong. Så må vi finne ut i hvilken posisjoner vi vil prioriterte å bruke de pengene, sier Souness.

- Men det er en tøff kamp. Barry Ferguson har vært ute med skade i seks måneder og er tilbake til sesongstart neste sesong, fortsetter han.

- Det må vel gjøre situasjonen vanskelig for Andresen?

- Det vil jeg ikke kommentere. Det blir dine spekulasjoner, svarer Souness.

Ferguson kjenner Souness godt, og kostet i sin tid 90 millioner kroner da han ble kjøpt til Blackburn fra Rangers i august ifjor. Dette kan tyde på at Souness velger å satse på Ferguson fremfor Martin Andresen i fremtiden.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant