Error 503 Backend fetch failed

Backend fetch failed

Guru Meditation:

XID: 70768036


Varnish cache server

Gå til sidens hovedinnhold

Ferguson kastet ut Aalesund-trener

Det ble likevel et hyggelig Manchester-besøk for de norske gjestene.

LA MANGA (Nettavisen): Aalesunds assistenttrener Kent Bergersen var for en tid tilbake på et privat besøk hos Manchester United.

Bergersen tok med seg sønnen over for å besøke Anders Lindegaard, som hadde skaffet dem inngang til Uniteds treningsfelt Carrington.

- Vi er veldig takknemlige for at Anders klarte å få til at vi kunne bli med på trening på Carrington. Vi er også veldig takknemlige for mottakelsen og den behandlingen vi fikk da vi var der, sier Bergersen til Nettavisen.

Han understreker at turen var en positiv opplevelse.

Sir Alex Ferguson skal imidlertid ha reagert på at de norske gjestene overvar førstelagets trening, uten at det ble noe mer ut av det enn stygge blikk fra United-sjefen.

Ble beordret vekk
Det var først etter treningen at han lot nordmennene få merke på kroppen hvordan det er å omgås verdens mektigste fotballmanager.

Bergersen og de andre satt i United-kantina og ante fred og ingen fare. Plutselig kom det en sikkerhetsvakt bort og krevde at de måtte forlate kantina, uten at det ble oppgitt noen grunn for det merkelige kravet.

- Vi satt i kantina og venta på at Anders (Lindegaard) skulle bli ferdig, da sikkerhetsvakten kom og ba oss forlate rommet. Vi ble bare flyttet på for å vente et annet sted, forteller Bergersen, som ønsker å avdramatisere episoden.

- Hvordan vet du at det var Ferguson som beordret vaktene om å kaste dere ut?

- Det er vel ingen andre som bestemmer i den klubben, sier Bergersen.

- Samme for oss
Han har ingen god forklaring på hvorfor de brått ble kastet ut, og bedyrer at de ikke opplevde hendelsen som spesielt dramatisk.

- Ble du overrasket over at dere ble kastet ut?

- Nei. Det var det samme for oss om vi ventet i kantinen, eller om vi ventet i resepsjonen, sier Bergersen, som vil understreke at dette var en liten hendelse i et ellers positivt besøk.

- Vårt opphold på Carrington var en stor og positiv opplevelse for oss begge, og at vi er takknemlige overfor Anders Lindegaard og Manchester United at vi fikk overvære en trening på Carrington, poengterer Bergersen.

Om Ferguson mistenkte nordmennene for å være journalister eller spioner fra andre klubber, er ikke godt å vite. Det som er sikkert, er at Ferguson ikke har blitt mykere på sine eldre dager.

Kommentarer til denne saken