Gå til sidens hovedinnhold

Ferguson ut mot griske agenter

Det er ikke lenge siden journalistene fikk gjennomgå. Nå svinger Sir Alex pisken igjen.

Wayne Rooney har begynt å score igjen, og flere og flere United-fans tilgir 25-åringens lille sidesprang i fjor høst. Mange mistenker at Rooneys agent står bak alt rotet. Nå rykker sir Alex Ferguson ut og advarer mot griske agenter, som slett ikke er opptatt av spillernes beste.

- Wayne tok imot noen dårlige råd, men da han så min og fansens reaksjon, skjønte han at han hadde gjort noe dumt. Den dagen spillerne blir viktigere enn manageren, er klubben vår ferdig, sier Ferguson i et intervju med den irske statskanalen RTE.

Ferguson forteller om agenter som ønsker penger for hvert mål spilleren hans scoret. Skotten ba styret om å minne agenten på at grunnen til at United kjøpte spilleren, er nettopp at han skal score mål for klubben.

- Dette har blitt en del av hverdagen, og det er helt utrolig. De lever i en verden langt borte fra virkeligheten, sier Ferguson videre.

En annen agent skal ha forhørt seg med United om klubben kunne kjøpe en boligblokk til ham, i bytte mot en spiller.

Mens Ferguson ikke unner agentene stort, er han langt mer positiv til sine egne spilleres høye lønninger.

- Jeg mener at de fleste spillerne fortjener pengene de tjener. Spillerne opptrer foran 75, 000 mennesker hver uke. De presterer på banen, og trekker folk til stadion, og de fortjener det.

HTML EMBED
Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken