Gå til sidens hovedinnhold

- Ferguson vil bli United-direktør

- Dere blir ikke kvitt meg, sier Manchester United-sjefen.

Sir Alex Ferguson har blitt foreslått som en ny Manchester United-direktør når han legger opp som manager. Det har Ferguson lyst til selv, ifølge Sky Sports.

- Det er sannsynlig at jeg blir direktør. Dere blir ikke kvitt meg, slår manageren fast.

Ferguson har vært manager i United siden 1986, og kommer til å bli værende i klubben til han finner ut at han ønsker å legge opp. Ferguson har ikke noe svar på når det vil skje.

- Ingen vet. Jeg vet ikke heller. Ingen doktor kan be meg om å slutte! sier skotten.

Det går mange spekulasjoner på hvem som eventuelt ville tatt over jobben etter Ferguson. Klubben vil trolig spørre han om råd.

- De vil spørre meg. Men jeg tror det er klubbens avgjørelse, ikke min, sier 71-åringen.

Ferguson sier at klubben sørger for at de største av de tidligere United-spillerne får muligheten til å fortsette i klubben.

- For eksempel Paul Scholes og Ryan Giggs vil være en del av strukturen her. Darren Fletcher er en mulighet på lengre sikt. Nicky Butt er allerede med reservene. Vi prøver å ha med så mange tidligere spillere som mulig. De har erfaring i klubben og vet hva som skal til for å vinne, mener manageren.

Han fortsetter intervjuet ved å snakke om sin filosofi som manager.

- Det er viktig at du ikke endrer hvordan du er. Du skal bare endre på det som var før du kom inn. Du skal endre laget og fotballfilosofien, men ikke deg selv. Det vil være bra for en manager, fordi da vil spillerne vite hva du står for og hvem du er, sier mangeårige United-sjefen.

HTML EMBED
Get Adobe Flash player
addCustomPlayer('1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw', 'C4473D7CA3E4464BB37427E0BB13D300', '1xou49cgzxs3115n32e0p5zo5k', 575, 524, 'perf1llly6b4r2ttx1lnaknugkvgdw-1xou49cgzxs3115n32e0p5zo5k', 'eplayer14');

Kommentarer til denne saken