Gå til sidens hovedinnhold

FFK-stjerne «kjeder seg i hjel»

Kasey Wehrman kan verken trene eller spille. Det liker FFK-kapteinen dårlig.

Kasey Wehrman spilte alle Fredrikstads første 17 kamper denne sesongen – og resultatet var ikke så galt heller: Østfold-laget er en av de største positive overraskelsene i år, og ligger à poeng med Tromsø på andreplass.

Men da Wehrman mistet sin første seriekamp for sesongen borte mot HamKam forrige helg, rotet aristokratene bort en sikker trepoenger. Nå er det mer dårlig nytt for serietreeren:

Ute på ubestemt tid
Lyskeskaden Wehrman fortalte Nettavisen om for to uker siden plager australieren fortsatt, og vil holde ham utenfor Aalesund-kampen til helga. Han håper dog det blir den eneste kampen han mister. Fordi:

- Jeg kjeder meg i hjel, sier Wehrman til Nettavisen.

- De siste seks ukene har jeg bare trent med laget dagen før kampene. Ellers har jeg bare trent alternativt for å bygge opp musklene rundt skadeområdet.

Treningsstudioet er ikke akkurat 31-åringens favorittilholdssted.

- Det er helt nitrist. Det er på fotballbanen jeg vil være, sier Wehrman, som håper å slippe spekulasjoner om at skadeavbrekket kommer som følge av at kontraktsforhandlingene har brutt sammen.

- Spekulasjonene kommer nok, men denne beslutningen er tatt av spesialister jeg har pratet med. Alle de som kjenner meg vet jeg hater å gå glipp av treninger, forsikrer den knalltøffe midtbanespilleren.

Ny kontraktsforhandlinger neste uke
Selv håper Wehrman å være klar igjen til Rosenborg-kampen om drøye to uker, men innrømmer han er usikker på hvor lang tid det vil gå før han er spilleklar. I mellomtiden kan han i alle fall glede seg til at det snart blir nye kontraktssamtaler.

- (Sportslig administrator) Per Morten Haugen har sagt at det blir nye samtaler etter at overgangsvinduet har stengt, forteller FFK-spilleren.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke)

Reklame

Oppdateres daglig: 10 kupp du gjør i dag

Kommentarer til denne saken