Gå til sidens hovedinnhold

Fikk du med deg den, Riise?

Damien Duff ga svar på tiltale for øynene på Bjørn Helge Riise.

Fulham-Everton 2-1

Vi skal kanskje ikke dra uttalelsene til Bjørn Helge Riise altfor langt, men det er unektelig spesielt at en nykommer i Premier League feller sin «dom» over en spiller som blant annet har klubber som Blackburn, Chelsea og Newcastle på samvittigheten.

- Han har hurtigheten, erfaring og et god skudd, fortalte Riise om Damien Duff i det mye omtalte intervjuet med nyhetsbyrået ANB.

- Men han er ikke veldig mye raskere enn meg, og jeg har bedre teknikk, touch og innleggsfot enn ham, la Fulham-spilleren til.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Snudde med Duff
Duff fikk bruk for både hurtighet, erfaring og sitt gode skudd da han senket Everton søndag.

30-åringen mottok ballen ute på venstrevingen, fintet både mot høyre og venstre, før han plasserte ballen nede ved stolperota til Tim Howard. 2-1 til londonerne.

LIVE: Les referat fra kampen her!

Tidligere i oppgjøret hadde nemlig hodesterke Tim Cahill omsatt et innlegg fra Leighton Baines på karakteristisk vis. Everton-spilleren slapp å overliste landsmann Mark Schwarzer (som er ute med skade), men var like fullt nådeløs mot reservekeeper David Stockdale.

Droppet Liverpool
Sylvain Distin fortalte i søndagens utgave av News of the World at han var lunken til interessen fra Manchester City og heller ikke ønsket å gå til Liverpool.

- Jeg ville ikke være stallfyll, lød resonnementet til 31-åringen.

I Everton får han i hvert fall spille. Mot Fulham gikk det greit helt til venstreback Paul Konchesky løsnet skudd etter 57 minutter. Ballen berørte franskmannen før den fant veien inn til nettmaskene. Dermed var snuoperasjonen i gang for Fulham.

Riise på tribunen
Nevnte Riise var verken funnet plassen verdig på banen eller benken denne gangen. Fra tribunen ble nordmannen derimot vitne til at målgjører Duff måtte forlate banen like før slutt. Den irske vingen tålte ikke den tøffe behandlingen han ble utsatt for av Leighton Baines.

Det kan bety at Riise er nærmere førsteoppstillingen i Fulham.

Det ble nemlig 2-1 på Craven Cottage. Et resultat som sender Everton under streken på tabellen, mens Fulham hoppet opp på 10.-plass.

PS! Brede Hangeland spilte hele oppgjøret for Fulham, mens Erik Nevland var ubenyttet reserve.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene

Kommentarer til denne saken