Gå til sidens hovedinnhold

Fikk en på trynet uten Ronaldo

Sevilla stoppet Real Madrids seiersrekke.

SEVILLA – REAL MADRID 2-1:

Cristiano Ronaldo fikk tøff behandling i mesterligaoppgjøret mot Marseille forrige onsdag, og måtte forlate banen skadet 20 minutter før slutt.

Skaden var såpass alvorlig at den portugisiske supervingen måtte stå over søndagens seriekamp mot Sevilla. Dermed fikk han heller ikke muligheten til å pynte på sin pene scoringsstatistikk denne sesongen, fem mål på fem seriekamper.

Og selv om Real likevel stilte med verdensstjerner som Kaka, Karim Benzema, Xabi Alonso, Sergio Ramos, Raul og Pepe i på banen, så klarte ikke laget å løfte seg til det samme nivået de har hatt tidligere.

Norsk Tipping: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Det var nemlig Sevilla som tok ledelsen på Estadio Ramon Sanchez Pizjuan, etter at Jesus Navaz fant nettmaskene etter 31 minutters spill. 1-0 sto seg også til pause.

Etter sidebytte slo imidlertid gjestene fra Madrid straks tilbake. Midtstopper Pepe var mannen som sørget for balanse i regnskapet med scoring etter en dødballsituasjon.

Sevilla skulle likevel trekke det lengste strået, og brasilianske Renato skulle bli den store helten. I det 66. minutt satte han inn 2-1, og dette var nok til å avgjøre det hele.

Dette betyr dermed at Real Madrid tapte terreng på tabellen i forhold til Barcelona. Katalanerne slo Almeria 1-0 lørdag, og står fortsatt med full pott og 18 poeng i La Liga.

Real Madrid er fortsatt nummer to, tre poeng bak erkerivalen. Sevilla er imidlertid nå oppe med like mange poeng som hovedstadslaget, og har bare dårligere målforskjell.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken