Det er ikke til å komme unna at man blir populær etter å ha skaffet Norge både gull og sølv under OL, og det meste av oppmerksomheten er nok av det positive slaget, skriver lokalvaisen Oppland Arbeiderblad torsdag.

Og positiv må han sies å være, tyskeren som satte seg ned og sendte brev til Ingvild Flugstad Østberg. I brevet hadde han til og med lagt ved to bilder han håpet OL-vinneren skulle signere, siden han var en så stor beundrer.

Men bildene var av skiskytteren Tiril Eckhoff.

Det var Flugstad Østberg selv som la ut et bilde av den forvirrede tyskerens brev på bildedelingstjenesten Instagram, og spurte i samme slengen hva Eckhoff syntes om «frieriet».

«Hahahaha! Skikkelig blodfan, det der», svarte Eckhoff.

Flugstad Østberg har foreløpig ikke respondert på henvendelsen.

-Nei, jeg vet ikke helt hva jeg skal svare. Grunnen til at jeg la det ut var at jeg syntes det var en komisk greie. De såkalte «fansene» er kanskje ikke like store fans som de gir uttrykk for, kommenterer Ingvild overfor OA.no.

Hun lover imidlertid å svare, som hun gjør med alle andre fanbrev som dumper ned i postkassa.

-Det er sikkert mange andre som får mye mer enn meg. Jeg tror jeg har svart alle så langt, men sliter litt med han her. Kanskje jeg skal sende bilder av meg sjøl tilbake – med autograf, spør Ingvild med et smil. (ANB)

HTML EMBED

LES FLERE NYHETER FRA OPPLAND ARBEIDERBLAD