Gå til sidens hovedinnhold

Fikk ikke dra til Premier League

Blackpool ville leie Jonathan Parr.

Tirsdag var det voldsom aktivitet rundt om i Fotball-Europa. Overgangsvinduets siste dag ble en opptur for noen, mens det for Aalesunds Jonathan Parr nok må sies å ha vært en nedtur.

Backtalentet fikk nemlig et tilbud om å slutte seg til Premier League-klubben Blackpool på lån, men tilbudet var ikke bra nok for tangotrøyene, og dermed blir spilleren værende i Norge.

Det melder Sunnmørsposten.

- Jeg kan bekrefte at vi har fått en henvendelse fra en Premier League-klubb. Men pakken de kunne tilby er ikke i nærheten av det vi kan akseptere, sier klubbdirektør Henrik Hoff.

Parr debuterte på landslaget mot Montenegro tidligere i år, og har også vært fast inventar på de aldersbestemte landslagene i mange år. Han er også fast på AaFK.

- Kontakten skjedde via en agent som sa han representerte den engelske klubben. De ønsket en leieavtale ut sesongen. Det er uansett ikke interessant for oss. Skal Jonathan forlate oss må det være snakk om salg og ikke utleie, sier Hoff til smp.no.

Blackpool, under ledelse av karismatiske Ian Holloway, har åpnet årets sesong over all forventning, og vant blant annet 4-0 over Wigan på bortebane i serieåpningen. Deretter ble det en kjempesmell mot Arsenal, før laget tok ett poeng mot Fulham.

Jonathan Parr, som opprinnelig er fra Oslo, har en fortid i klubber som KFUM, Hauger og Lyn.

LES OGSÅ: Slik var overgangsvinduets siste dag

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken