Gå til sidens hovedinnhold

Fikk juling av United

Chelsea var bokstavelig talt sjanseløse mot Carlos Tevez og Manchester United.

MAN. UNITED - CHELSEA 2-0: I sin første seriekamp uten José Mourinho på godt over tre år gikk Chelsea poengløs av banen.

Carlos Tevez omgjorde et innlegg fra Ryan Giggs til mål med en smart stuss på overtid av overtiden i første omgang.

Rødt til Mikel
Da var Chelsea allerede redusert til ti spillere, etter at John Obi Mikel fikk direkte rødt kort for det som nærmest så ut som et forsøk på å skade Patrice Evra. Utvisningen kom etter 32 minutter. Chelsea opplyste umiddelbart etter kampen at de vil anke utvisningen.

Hjemmelaget var det førende laget i hele kampen, og Chelsea klarte ikke å spille seg til noen målsjanser. Londonlaget burde også fått Joe Cole utvist for en svært sen og stygg takling på Cristiano Ronaldo i andre omgang. Cole slapp imidlertid unna med gult kort.

Billig straffe
To minutter før slutt filmet Louis Saha seg til et straffespark. Tal Ben-Haim var så vidt nær franskmannen, som kastet seg teatralsk i bakken.

Saha tok straffesparket selv, og scoret med et skudd midt i mål.

- Vi scoret på riktig tidspunkt, og det roet oss litt, sa Ryan Giggs til Sky Sports om målet til Tevez.

- Men 1-0 er alltid en farlig ledelse, selv når du spiller mot ti menn. Det var en lettelse å se det andre målet gå inn, la Giggs til.

Ikke uventet var Chelseas nye manager Avram Grant misfornøyd med dommer Mike Deans innsats.

Klagde på dommeren
Grant klagde over at Tevez fikk score på overtid av overtiden i første omgang, over straffesparket som Louis Saha fikk og for utvisningen til John Obi Mikel.

- Avgjørelsene hans påvirket resultatet. Han gjorde tre feil. Det røde kortet, målet som kom etter at tilleggstiden var ute og straffesparket. Å se tre feilaktige avgjørelser fra dommeren er litt underlig, sa Grant ifølge Reuters.

- Jeg tror Alex Ferguson er veldig fornøyd med dommeren i dag.

Chelsea har nå avgitt poeng i fire av sju seriekamper, men ligger bare tre poeng bak søndagens motstander. Arsenal leder Premier League med sine 16 poeng på seks kamper.

Reklame

Kun i dag: 30 prosent på alt hos Christiania Glasmagsin