Gå til sidens hovedinnhold

Fikk leopard på soverommet

Israelske Arthur Du Mosch fikk besøk av en vill leopard på soverommet. Midt på natta.

Arthur Du Mosch drømte ikke. Det var en ekte, vill leopard som hoppet inn på soverommet gjennom vinduet natt til tirsdag i lille byen Negev. Han lå og sov sammen med sin mindreårige datter, som var redd for å sove på rommet sitt på grunn av en mygg.

Iført kun underbukse og en t-skjorte, og uten en snev av panikk, gikk Du Mosch utrolig nok til angrep mot leoparden. Han brukte en dyne til å beskytte seg mot tennene og klørne til den store katten og holdt den på bakken i hele 20 minutter før dyrepassere dukket opp for å hente leoparden.

- Jeg vet ikke hvorfor jeg gjorde det. Jeg tenkte ikke, kommenterte Du Mosch overfor nyhetsbyrået AP.

Heldigvis var den sultne leoparden ikke sterk nok til å skade noen. Dyrepasser Raviv Shapira sier til AP at minst seks leoparder har blitt observert i Negev-området de siste ukene. De fleste er sultne og svake leoparder som ikke klarer å jakte i skogen og som leter etter mat i boligområder.

Du Mosch har tidligere jobbet som dyrepasser og innrømmer selv at dersom leoparden hadde var i god helse, hadde verken han eller hans familie ikke hatt store sjanser til å beskytte seg mot det ville dyret.

Til AP fortalte Du Mosch at han gjorde det beste han kunne for å holde leoparden i ro uten å skade den.

Israelske myndigheter vil nå slippe leoparden ut i naturen langt fra boligområdene i Negev.

Reklame

Så enkelt kan du sende blomster på døren