Gå til sidens hovedinnhold

Fikk ny flyavgang av SAS

Det kan lønne seg å klage. Det fikk et dansk forsikringsselskap erfare. De ville nemlig ha en ny avgang til Bergen.

Et par klagebrev fra forsikringsselskapet Tryg til toppledelsen i SAS-konsernet fikk tidligere i år flyselskapet til å sette opp et nytt permanent morgenfly mellom Kastrup og Flesland flyplass, skriver det danske nettstedet Erhverv.dk.

Storkunde
- Vi har cirka 1.700 ansatte i Bergen og mange medarbeidere pendler mellom Trygs hovedkontor i Ballerup og Trygs kontor i Bergen, sier administrerende direktør og konsernsjef i selskapet, Stine Bosse til nettstedet.

I dag er Tryg den største kunden på den nye ruten. Når du er storkunde hos SAS, får du altså ikke bare gratis drinker i loungen.

- Det er korrekt at det til Bergen har vært et kundeønske om en tidligere morgenavgang, sier Jens Langergaard, pressesjef i SAS, til nettstedet.

Større fly
SAS opprettet like godt en ny morgenavgang for sine danske storkunder, et propellfly med plass til 70 mennesker. Med den nye avgangen kunne de fornøyde Tryg-ansatte ta flyet fra Kastrup klokken 08:05 og være på plass i Bergen klokken 10:00.

Opprettingen av den permanente avgangen har vært en så stor suksess at et større fly er satt inn, med plass til 130 passasjerer.

Reklame

Slik får du kajakk til en tidel av vanlig pris