Gå til sidens hovedinnhold

Fikk rakett i ansiktet - døde

En 33 åring døde momentant da han ble truffet av en nyttårsrakett i hodet.

En 33-åring fra Sokna på Ringerike omkom da han ble truffet av en rakett i hodet like etter midnatt.

- Raketten gikk bortover bakken og traff en person i hodet. Den eksploderte og 33-åringen omkom umiddelbart, opplyser operasjonsleder Erik Bergan til TV 2 Nettavisen.

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 23.59.

- Det er utpekt en gjerningsmann som er avhørt, og igangsatt rutinemessig etterforskning, opplyser politiet.

Status på gjerningsmannen er foreløpig ukjent.

Påkjørt av snøskuter
I Troms ble en 37 år gammel kvinne kjørt på og alvorlig skadet av en snøskuter ved kirka i Lakselvbukt.

-Vi fikk melding om 04.30. om at en kvinne hadde blitt kjørt på av en snøskuter omtrent seks mil sør for Tromsø. Hun ble fraktet til sykehus med ambulanse. Det er mistanke om promillekjøring og vi har tatt blodprøve av føreren, sier operasjonsleder Arild Falck Jonansen ved Troms politidistrikt.

Stukket med flaske
I Oslo ble en mann alvorlig skadd da han ble stukket i halsen med en flaske i Ebelsgate i Oslo sentrum. Mannen er lagt inn på Ullevål sykehus og en mann er pågrepet.

Et hus på vestkanten, i Strurlas vei 3B i Oslo ble dessuten skadet av brann, opplyser operasjonsleder Finn Belle ved Oslo politidistrikt.

-Det er trolig fyrverkeri som er årsaken. Alel var ute da brannen startet, og ingen ble skadet, sier Belle.

Et hus på Båsmoen i Mo i Rana ble også skadet av brann, men ingen personer ble skadet.

I Agder fikk en tomannsbolig store brannskader da det begynte å brenne like etter midnatt. Ingen personer ble skadet og brannårsaken er foreløpig ukjent.

Stille feiring
Flere politidistrikt, som Haugland og Sunnhordaland og Øst-Finnmark melder at årets nyttårsfeiring har vært roligere enn en vanlig helg.

- Nyttårsfeiringen har vært roligere enn en vanlig helg. Vi har ingen i arresten og det bruker vi å ha. Jeg tror de fleste har tatt anmodingen om å vise sympati for ofrene etter flomkatastrofen i Sørøst-Asia, sier operasjonsleder Espen Kirkesæther til TV 2 Nettavisen.

Kommentarer til denne saken