Til tross for at han ledet Southampton til en sterk 4-0-seier over Bristol Rovers lørdag, er Alan Pardew ferdig som manager i klubben. Svake resultater i serieåpningen skal være grunnen.

Før seieren over Rovers hadde det tidligere Premier League-laget spilt to kamper uten å vinne. Det er Southampton selv som bekrefter at Pardew nå er ferdig som manager.

- Etter en vurdering av situasjonen rundt laget, har klubben kommet fram til at det må en forandring til på trenersiden for at vi skal oppnå det vi ønsker, heter det i en pressemelding.

- Som en følge av dette har manager Alan Pardew, førstelagstrener Wally Downes og keepertrener Stuart Murdoch alle mistet jobbe med øyeblikkelig virkning, opplyser klubben.

49-åringen ledet Southampton til seier i cupen Johnstone's Paint Trophy i mai med en 4-1-seier over Carlisle på Wembley, men klarte ikke å føre laget tilbake til The Championship.

Southampton endte på 7.-plass i league One forrige sesong.

Southampton blir dermed den tredje klubben som bytter manager på balløya så langt denne sesongen. Fra før har Steve Coppell og Kevin Blackwell forlatt sine jobber i henholdsvis Bristol City og Sheffield United. Så langt har ikke Southampton noen ny mann klar..

Sjekk siste fotballnytt her!