Gå til sidens hovedinnhold

Fikk stolbein gjennom skallen

Shafique El-Fahkri overlevde mirakuløst slåsskampen på en nattklubb i Melbourne i Australia.

Masseslagsmålet fant sted 21. januar på nattklubben Metro i Melbourne. Liam Peart fikk (20) tak i en stol fra uteserveringen på stedet og kastet den med full kraft.

Stolen traff Shafique El-Fahkri, som hadde sprunget for å komme seg i skjul tre meter unna, i ansiktet. Det ene stolbeinet gikk rett gjennom mannens ansikt, fra øyenhulen til halsen, skriver Brisbane Times.

Sagde bort stolen
Personalet på Metro måtte sage bort stolen slik at El-Fahkri kunne bli kjørt til sykehus for behandling. På sykehuset konstaterte legene at stolbeinet hadde gått gjennom skinn og bein og 12 centimeter inn i hodet hans.

Stolbeinet skjøv til side selve øyet og traff viktige nerver i halsregionen.

El-Fahkri overlevde, men måtte tilbringe en måned på sykehuset. Han har også mistet fem prosent av synet på venstre øyet, og har fått en noe hesere stemme.

Dømt til samfunnsstraff
Liam Pert (20) har erkjente straffskyld i retten. Han ble idømt 400 timer samfunnstraff, som er den strengeste formen for samfunnsstraff i landet.

- Det er utrolig at han overlevde. Forhåpentligvis kan dette virke tankevekkende for begge parter og hjelpe dem til å innse at det finnes andre som har det mye verre, sa dommeren Peter Reardon.


Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag