Gå til sidens hovedinnhold

Filmet drapet på Marit (20)

Den siktede skal ha filmet drapet på Marit Randsted Andreassen på Sem i Asker.

23-åringen som er siktet for overlagt drap på Marit Randsted Andreassen (20), skal ha stilt opp sin egen mobiltelefon slik at leiligheten, som han og den avdøde tidligere bodde sammen i, ble filmet. Dette melder Budstikka.

I går formiddag under en pause i fengslingsmøtet for 23-åringen, skal den siktedes forsvarer, Trygve Staff, ha etterspurt en CD fra politiet med en kopi av opptakene.

Nettavisen har ikke lyktes med å komme i kontakt med Staff, og politiadvokat Kristin Røhne ønsker ikke å kommentere saken overfor Nettavisen.

Les også:- Marit døde trolig av kvelning

Les også:«Hun var en ung, søt, beskjeden jente»

Kjent for familien
Budstikka er kjent med at den nærmeste familien til Marit Randsted Andreassen har fått kjennskap til at det finnes slike opptak gjennom politiet og sin bistandsadvokat.

Den siktede 23-åringen var sykemeldt på grunn av psykiske problemer, og har erkjent de faktiske forhold i avhør. 10. mai skal de sakkyndige legge fram sin judisielle rapport om siktedes mentale tilstand.

Deretter skal Røhne skrive sin innstilling til tiltale mot 23-åringen. Statsadvokaten skal så vurdere tiltalespørsmål før Riksadovkaten tar ut den endelige siktelsen.

Les også:- Det kom som et sjokk

Les også:- Siktet for overlagt drap

Reklame

NÅ: Tilbud på alle produkter fra Dewalt

Kommentarer til denne saken