Gå til sidens hovedinnhold

Filmet innbruddstyv med mobilen

Mens tyven brøt seg inn i bilen fimet et vitne alt med mobilen. Sjekk politiloggen her.

(iOslo.no) Noen saker fra Oslo politidistrikt det siste døgnet.

Filmet innbruddstyv med mobiltelefon
En melder varslet politiet etter at han observerte en person som brøt seg inn i en bil ca. klokka 01.00. Melderen hørte at en rute ble knust i nærheten, og han så dermed gjerningsmannen ta seg inn i en personbil. Med mobiltelefonen fikk melderen filmet hendelsen, og han varslet deretter politiet. Gjerningsmannen var i følge vitnet av utenlandsk opprinnelse, og hadde på seg en mørk skinnjakke. Politiet varslet bileieren og startet søket etter gjerningsmannen. Det ble stjålet noen DVD`er fra bilen.

Inbrudd i bil - uten utbytte
Politiet kom over en bil hvor en rute var knust kl. 18.37. Eieren av bilen ble raskt varslet. Det viste seg at det hadde vært innbrudd, men kun en veske uten verdier var stjålet.

Pågrepet med falskt bankkort
En mann (27) ble pågrepet med et falskt bankkort etter at NSB varslet politiet klokka 20.26. Kortet stemte ikke overens med bildet. Mannen ble kjørt i arresten mistenkt for bedrageri.

Pågrepet etter nasking og narkotikabesittelse
En kvinne (46) ble tatt for nasking på Byporten klokka 20.35. Kvinnen var formentlig også i besittelse av narkotika, og hun ble kjørt direkte til arresten.

Kjørte uten gyldig førerkort i tre år
Politiet stoppet en bilfører for kontroll i Mosseveien klokka 21.41. Mannen som kjørte bilen (22) hadde et ugyldig førerkort, og ved nærmere undersøkelser viste det seg at kortet gikk ut på dato i 2003. Bilføreren hadde likevel ikke tatt seg bryet med å hente ut et nytt førerkort. Dermed måtte bilen parkeres, og en anmeldelse ble opprettet på stedet.

Les flere saker på iOslo.no.

Reklame

Kurs: Dette må du vite om vin og bobler til 17. mai