Gå til sidens hovedinnhold

- Filmet sin egen voldtekt

34-åringen er tiltalt for voldtekt av en sovende kvinne. Bevisene i saken skal han ha produsert selv.

(iBergen.no) Mannen nekter straffskyld etter tiltalen, men innrømmer at han filmet det påståtte offeret etter det angivelige overgrepet.

Kjenner ikke til penis
Men hvordan en penis som føres mot anus kom med på mobilfilmen, har han ingen forklaring på.

- Hvis det er noen penis med på filmen så kjenner jeg ikke til det, uttalte 34-åringen under fengslingsforlengelsen som ble holdt i Bergen tingrett onsdag.

Gjenkjent på gaten
I midten av mars ble han pågrepet på Torgallmenningen, etter å ha blitt gjenkjent av kvinnen som hevder han voldtok henne på et nachspiel samme helg. Få dager senere ble han varetektsfengslet. Under etterforskningen fant politiet to filmer på mannens mobil, der man kunne se kvinnen sove i sengen. I en av filmene skal han altså ha gjennomført et overgrep på henne.

Han benekter at kvinnen ikke var frivillig med på samleiet og mener hun var våken under hele akten. At han deretter filmet henne mens hun sov, innrømmer han.

- Tidligere har jeg sagt at hun var klar over at jeg tok bildene, men det er ikke sant. Hun visste det ikke og jeg spurte ikke om lov. Jeg var beruset og beklager det. Hun var en veldig pen jente, men dette skammer jeg meg virkelig over, forklarte 34-åringen ifølge kjennelsen fra tingretten.

- Redd for kvinner
I etterkant av voldtektsanklagene har han, etter eget utsagn, fått frykt for kvinner og vil unngå kontakt med dem i framtiden.

19. juni besluttet statsadvokaten å ta ut tiltale mot mannen, der han er tiltalt for sovevoldtekt og seksuell handling uten samtykke. Saken vil trolig komme opp for retten til høsten. I mellomtiden er han igjen varetektsfengslet for fire nye uker.

Les flere nyheter på iBergen.no

Reklame

Badetøy og bikini: De største trendene i 2021