Gå til sidens hovedinnhold

- Finn en annen målscorer

Tromsø ønsker ikke å selge Morten Moldskred til en konkurrent.

Tromsø IL bekrefter torsdag kveld på sine nettsider at de har mottatt to bud fra Brann for spissen Morten Moldskred. Begge budene skal imidlertid ha blitt avslått direkte av klubbledelsen.

- Langt fra nok
Tippeligaklubben har som utgangspunkt at de ikke ønsker å selge storscoreren i dette overgangsvinduet. Partene skal også stå meget langt fra hverandre når det gjelder prisvurderingen av spilleren.

- Vi har i dag mottatt et bud fra Brann som er fra deres side omtalt som ett endelig bud. Dette er langt fra nok for at vi i det hele tatt skal vurdere ett salg.

- Vi registrerer at vi og Brann har forskjellig oppfatning om hva en kvalitetsspiller som Morten er verdt midt i sesongen, sier sportsdirektør i Tromsø Morten Kræmer.

- Vil svekke laget
Tromsø anser Moldskred som en svært viktig spiller i kampen om edelt metall i årets Tippeliga. Klubbens administrerende direktør, Tom Bendiksen, synes derfor at Brann burde se seg om andre steder etter en ny måljeger.

- Ett salg av en spiller som Morten Moldskred vil sportslig svekke ethvert lag. Vi ønsker ikke å redusere vår satsning og våre ambisjoner, derfor ønsker vi ikke å selge Morten nå.

- Jeg håper derfor Brann respekterer vårt syn og vårt standpunkt og leter etter en målskårer en annen plass enn i Tromsø, sier Bendiksen.

Tromsø ønsker ikke å kommentere saken ytterligere, ettersom de nå anser det hele som avsluttet.

Moldskred har blitt en stor suksess etter at han kom til Tromsø fra Haugesund i 2006. Spissen har funnet nettmaskene 18 ganger på 35 kamper. 28-åringen har tidligere spilt for Aalesund, Moss, Hødd og Haddal.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping

Kommentarer til denne saken