Gå til sidens hovedinnhold

Fire nordmenn vant i Viking Lotto

Spørsmålet er likevel: Gikk lykketallspotten?

(SIDE2): Onsdag kveld kunne tidenes Lotto-pott i Norge blitt utbetalt. Den totale vinnerpotten var på smått utrolige 99 millioner kroner. Den norske lykketallspotten hadde vokst helt til 57 millioner kroner, mens den internasjonale var på 37 millioner kroner. I tillegg kom en ordinær premiepott på 5 millioner kroner.

Forrige trekning var lykketallet 23, et tall som også ble trukket ut blant de seks vinnertallene. Problemet var at det var en svensk vinner, og svenskene er verken med på den norske eller den internasjonale lykketallspotten. Det betydde at den heldige svenske spilleren kun fikk litt over 5 millioner kroner istedenfor nærmere 90 millioner kroner om han hadde spilt på vår side av grensen.

Onsdag 18. januar i år vant en mann fra Austrheim i Hordaland 63.243.500 kroner i Viking Lotto. Mannen hade to rekker med seks rette. Totalt var det seks premier à drøyt 31 millioner kroner denne dagen - da lykketallspotten ble utbetalt etter å ha bygd seg opp siden 11. mai 2011. Total førstepremiepott var på 189,7 millioner kroner.

Denne onsdagen ble vinnertallene

1, 2, 13, 18, 23, 40

Med tilleggstallene 32 og 47

Lykketallet var 21

Det betyr at ingen vant den store lykketallspotten, men hele fire norske vinnere ble millionærer onsdag kveld.

For deg som ikke vant betyr det at neste uke kan du vinne godt over 100 millioner kroner.

Lotto-potten førstkommende lørdag er på 11 millioner kroner.

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken