Gå til sidens hovedinnhold

FK Haugesund best i byen

Derbyet i Haugesund kommer på et ubeleilig tidspunkt for lillebror Vard.

Sportspills meny onsdag:
Cupen: Siste nytt før 3. runde
Tippetips: Vi garderer Vålerenga
Fotball: Sjekk sommerens overganger

V64 Bjerke: To solide bankere

Langoddsen domineres av objekter fra 3. runde i cupen. I tillegg finner vi Oddsen-Liga, finsk, gresk, sveitsisk og svensk fotball, sistnevnte i form av Skåne-derbyet mellom Malmö FF og Helsingborg. Senere i kveld står det flere privatlandskamper på menyen.

Dagens langskudd
111. Asker – Vålerenga H 4,95
NM, 3. runde. Asker er store outsidere hjemme på Føyka også i denne runden, til tross for at de slo ut Strømsgodset sist. I ligaen viser Asker strålende form, og Ajeti og Sistek er de to mestscorende spillerne i landets tre øverste divisjoner så langt i år. Det er mulig bookmakerne tenker at lynet aldri slår ned to ganger på samme sted, men det er nettopp det som kan skje på Føyka i dag. Vålerenga er notorisk ustabile i år, de har tradisjoner for å ryke ut av cupen når man minst venter det, og de mangler flere sentrale spillere. 4,95 på Asker må være for høyt og spilles uten å nøle her i gården.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

125. Alta – Hønefoss H 3,95
NM, 3. runde. Alta har innledet strålende i sin 2. divisjonsavdeling der de jakter opprykk. De slo Strømmen 3-2 borte i forrige cuprunde, og må være noe av det tøffeste man kan møte fra norsk 2. divisjon for tiden. Hønefoss gleder seg neppe til bortekamp i Finnmarkshallen, selv om de har vunnet her før. De falt helt gjennom borte mot Molde sist og røk 0-4, og imponerte ikke borte mot Birkebeineren i cupen heller, selv om de til slutt gikk videre etter ekstraomganger og en nervepirrende straffesparkkonkurranse. 3,95 på Alta i Finnmarkshallen ser høyt ut, et opplagt langskudd.

Dagens avslag
102. Tromsø - Follo H 1,15
NM, 3. runde. Det blir en del endringer i startellever hos Gutan denne gangen. Det har det vært hele veien i cupen, men nå er det ikke bare for at alle skal få prøve seg, det er en del spillere som er skadet eller hviles av forsiktighetsgrunner. Selvsagt skal Tromsø vinne på Alfheim uansett, og derfor serveres vi lave 1,15 på hjemmeseier, det er tross alt det forhenværende bunnlaget fra Adeccoligaen som kommer på besøk. Men Follo er i farta de nå, to strake seire og ny giv, og med den cuphistorien dette laget har, fristes vi slett ikke av 1,15 på hjemmeseieren, og ikke av 1,48 på H-1 eller 2,25 på H-2 heller.

Dagens spill
Det er mange fristende objekter i cupen, og vi lander på en dobbel til 3,22 der Haugesund-derbyet er viktigste ingrediens.

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/TV.swf','tv','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=tvmatches','Nettavisen_Oddsen2.0');

124. Vard Haugesund – FK Haugesund
NM, 3. runde. Vard har ikke fått det helt til etter opprykket til Adeccoligaen, det har bare blitt 5 poeng på de ti første rundene. Likevel var det overraskende at Steinar Lein ble den første treneren som måtte gå i Adeccoligaen denne sesongen, han har vært i Vard i en årrekke og utrettet veldig mye. Søndag tapte et uinspirert Vard-lag 1-2 hjemme for daværende bunnlag Follo, og det er så man kan ane at stemningen ikke er helt på topp. I cupen har de slått ut Stavanger IF og Fyllingsdalen.

Flemming Christensen er ny trener hos Vard og leder laget for første gang her. 55-åringen har landskamper for Danmark og har tidligere trent Slagelse, Næstved, AB og færøyske IF Fuglafjørdur. Han får tilbake Barry Kader (m) fra suspensjon, mens målvakten Helge Sandvik trolig er ute igjen. Vi kan få se 19-åringen Alexander Sandvik i buret her også, han debuterte for Vards A-lag i 1-2-tapet for Follo sist helg.

Haugesund har levert flere gode kamper i Tippeligaen hittil, men dessverre et par mindre gode også. Etter seire 1-0 mot Vålerenga og hele 5-1 borte mot Molde, har det blitt tap hjemme for Sogndal og 0-3 borte for Lillestrøm. Spissparet Gytkjær og Søderlund har vist seg giftige, men Haugesund har ikke scoret i sine to siste. I cupen har det derimot blitt målrikt med 5-2 mot Brodd og 4-2 mot Nest-Sotra.

Joakim Vaage Nilsen, Maic Sema, Geir Ludvig Fevang og Henrik Kildentoft er skadet, mens Umaru Bangura er på landslagsoppdrag.

Vard har sett tafatte ut etter den overraskende avskjeden med trener Lein, og nå stiller de med en danske til rors. Vi kan ikke forvente underverker i Christensens første kamp. FK Haugesund var forbannet over egen innsats etter tapet på Åråsen, og skal reise seg her. Kampen går på lagenes felles hjemmebane, og vi tror klart mest på storebror i derbyet. FK Haugesund skal ha mange flere mål i seg enn Vard, og vi bruker 1,95 på en klar seier til favoritten.

80. Odd – Sandefjord
NM, 3. runde. Odd tok en viktig seier hjemme mot Sandnes Ulf på søndag, hele 3-0 ble det, og dermed er Odd oppe på tredje sisteplass og har god kontakt med lagene over. Hjemmebane ser ut til å være viktig for Odd denne sesongen, de har tatt bra med poeng i Skien, men tapt alt borte i ligaen. Dermed var det gunstig for dem å få hjemmekamp her, etter at de var på tynn is og trengte ekstraomganger for å avgjøre borte mot Pors i 2. runde.

Ingen fra A-laget var med da Odd 2 tapte 0-5 borte mot Harstad mandag, alle fikk hvile inn mot dagens kamp. Odd hadde skadefritt mannskap i helgen, med et lite unntak for Steffen Hagen (f), som fikk hvile på benken. Trener Fagermo kan nok endre laget på et par plasser her, men det ligger uansett an til et sterkt hjemmelag.

Sandefjord går for opprykk i Adeccoligaen, og ligger bra an etter lørdagens flotte 2-1-seier borte mot Bryne. Det var lagets femte strake seier i ligaen, og i cupen har de slått ut Herkules og FK Tønsberg.

Sandefjord startet med Bindia og Gustavsen sist, til fordel for Strand og Reppesgård. Røyrane (m) kom innpå for Dieng i 2. omgang, og da dommer blåste av kampen sto begge på scoringslisten. 3-4 sentrale spillere er ute for Sandefjord, forteller trener Arne Sandstø i et intervju på klubbens nettside, og det må dreie seg om Alexander Gabrielsen, Martin Torp og Johan Gulliksen. Disse ventes tilbake til neste seriekamp eller senest over sommeren, men ikke her. Cato Hansen og Røyrane, som sagt, er tilbake nå.

To gode lag møtes her, og i våre øyne skal Odd på hjemmebane være hakket bedre enn Sandefjord. Vi sitter også med et inntrykk av at ligaen og opprykk teller mest for bortelagets trener, mens dagens kamp er en mer på lykke og fromme-affære der alt kan skje og man skal gjøre sitt beste, men der man trenger flaks for å vinne. Dette skal ende med hjemmeseier og oddsen er 1,65. Vi får en cup-dobbel til 3,22 og setter 100 kroner. Spillefrist klokken 17.55.

80. Odd – Sandefjord 1,65 3,50 3,85
124. Vard Haugesund – FK Haugesund (1-0) 2,55 3,70 1,95

Total odds 3,22

Klikk her for å levere dette spillet

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspill

HTML EMBED

Norsk Tipping

BGFlashEmbed('http://widget.tippebannere.no/Moduler/MestSpilte.swf','popular','http://widget.tippebannere.no/OddsenHome.ashx?func=favorites','Nettavisen_Oddsen2.0');

Kommentarer til denne saken